Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά: «Εγώ είμαι αλλού, έφυγα» (video)

«Όπου δεν χωράω φεύγω και είμαι μια χαρά.»

Must Read

Το 2011 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της εκπομπής reality Greece’s Next Top Model.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την οποία απολαμβάνουμε αυτήν την περίοδο ως κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής «Pop Up».

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και για το φετινό GNTM.

«Ζω όλα τα συναισθήματα, το χαίρομαι, αλλά και αγχώνομαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι και αν δεν κάνω κάτι καλά, γιατί εντάξει καινούργια είμαι. Δύο μήνες είμαι στην τηλεόραση, προσπαθώ να μάθω πάρα πολλά πράγματα. Είμαι εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σίγουρα κάνω λάθη, αλλά μου αρέσει. Είναι σίγουρα διαφορετικό το live, αλλά και στο GNTM ήμασταν ελεύθεροι. Είναι αλλιώς το ζωντανό όμως», είπε χαρακτηριστικά ενώ δηλώνει ανοιχτή σε νέες πρoτάσεις:

«Είμαι ανοιχτή σε όλα. Όπου νομίζουν ότι μπορώ να υπηρετήσω και να είμαι καλή. Ένα show μόδας είναι σίγουρα το στοιχείο μου, αλλά είμαστε πολλοί στον Alpha».

Ωστόσο δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο reality μόδας GNTM στο οποίο μάλιστα υπήρξε κριτής.

«Βλέπω GNTM φυσικά. Μου φαίνεται διαφορετικό χωρίς εμένα. Θα το έβλεπα ούτως ή άλλως. Το GNTM βοηθάει νέα παιδιά και τους δίνει ένα βήμα. Αν είσαι καλός θα ξεχωρίσεις. Ξέρω ποιοι πάνε στον τελικό, όποτε δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί θα κάνω spoiler».

Επίσης η ίδια αποκάλυψε με ποιους από τους φετινούς κριτές κρατάει επαφές.

«Κρατάω επαφές με τους ανθρώπους όχι όμως όπως πριν. Με τον Δημήτρη Σκουλό είμαστε πάνω από 10 χρόνια φίλοι, τον Άγγελο Mπράτη τον έχω δει και με την Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλάμε με μηνύματα. Υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας».

Αναφορικά με την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά η ίδια ότι «Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την κατάσταση. Ό,τι κι αν υπήρχε κι όπως κι αν έφτασε σε μένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα. Άγγελος! Να με στενοχωρήσει κάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο…» και πρόσθεσε ότι «διαχωρίζω τη δουλειά μου και ξέρω τι δίνω όπου δουλεύω. Ξέρω ότι πάντα στηρίζω τους συνεργάτες μου. Είμαστε σε ένα project, κάνουμε μια ομαδική δουλειά, δεν είμαι μόνη μου, υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου που δουλεύουν πάρα πολλά χρόνια και αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής δουλειάς. Το σημαντικό είναι να είσαι δίκαιος με τους συνεργάτες σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This