Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί ξανά για παράνομη οπλοκατοχή (video)

Η απόπειρα διάρρηξης που «έκαψε» τον τραγουδιστής το 1997

Must Read

Η σύλληψη του διάσημου τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έχει προκαλέσει σάλο. 

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής σε συνέχεια του ελέγχου των αστυνομικών για τις μετακινήσεις, εντοπίστηκε να έχει πάνω του ένα 9αρι πιστόλι Beretta, ένα teaser και δύο γραμμάρια κοκαΐνη. Ο ίδιος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και ζήτησε αναβολή της δίκης για 2 Δεκεμβρίου. 

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους λάτρεις του σύγχρονου λαϊκού, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με την αστυνομία για παράνομη οπλοκατοχή. Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί ξανά το 1997 όταν μετά από απόπειρα διάρρηξης του πολυτελούς οχήματος του, στα χέρια του δράστη βρέθηκε ένα πιστόλι αερίου, το οποίο δεν είχε την απαραίτητη άδεια. 

Δείτε επίσης: «Ιδού ο εγκληματίας» φώναξε σηκώνοντας ψηλά τις χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης, έξω από τα δικαστήρια (video)

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια Ευελπίδων, ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής, απάντησε στο πλήθος κόσμου και στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω: «Θέλω να σας πω κάτι οτι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα». Σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος με τον εισαγγελέα να τοτυ απαγγέλλει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This