Ο Λευτέρης Πανταζής για την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη: «Κάθε άνθρωπος κάνει κουμάντο και διαχείριση στον εαυτό του» (video)

«Ήταν μοναχικός είχε τα δικά του πιστεύω»

Must Read

Μεγάλο ντόρο έχει δημιουργήσει η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη κυρίως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος καλείται να πει την γνώμη του για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε στο συμβάν.

«Κάθε άνθρωπος κάνει κουμάντο και διαχείριση στον εαυτό του. Σαν καλλιτέχνη τον εκτιμώ, τον αγαπώ, τον θαυμάζω, τον ξέρω από την Κω. Ήταν μοναχικός είχε τα δικά του πιστεύω» είπε ο τραγουδιστής που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος τραγουδιστής που έχει πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος χτες στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» και σχολίασε το γεγονός αυτό λέγοντας πως «είναι ένα κακό παράδειγμα. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας υπέροχος τραγουδιστής, έχει πει τραγούδια ύμνους. Αυτό είναι ένα κακό παράδειγμα. Η  στάση και η συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη από την πρώτη στιγμή που βγήκε είναι η ίδια. Τώρα απλώς προβάλλεται λίγο παραπάνω η βλακεία που θα πω σήμερα και θα παίξει στα sites» και πρόσθεσε:

«Είναι κακό παράδειγμα να οδηγείς με ένα όπλο στο δίπλα κάθισμα και να έχεις κοκαΐνη. Κάνε ό,τι θες, αλλά πιο προσεκτικά».

Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί για αύριο 2 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης επισήμανε: «Αν πράγματι αποδειχθεί ότι ήταν δική του η ποσότητα και όντως κριθεί ένοχος είναι ένα κακό παράδειγμα. Αλλά έχει δικαίωμα στην υπερασπιστική του γραμμή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This