H Δωροθέα Μερκούρη έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης: «Ήταν κανονική επίθεση» (video)

«Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου.»

Must Read

Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Ο λόγος για την Δωροθέα Μερκούρη η οποία έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 1999 ενώ το τηλεοπτικό το 2006. Το 2018 την απολαύσαμε ως διαγωνιζόμενη στον έκτο κύκλο του χορευτικού show «Dancing with the stars».

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό» και μίλησε για την περιπέτειά που πέρασε και που την τρομοκράτησε. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και πως οι χάκερς κατάφεραν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά της στοιχεία.

Δείτε επίσης: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τσάκισε τον Τούρκο Χάκερ που πήγε να τον κλέψει (video)

«Είχα τρομάξει. Είχα φοβηθεί πολύ. Ο Δημήτρης Μοθωναίος με βοήθησε πολύ και μου είπε θα κάνουμε πλάκα. Το πρόβλημα είναι ότι μου χάκαραν και το whats app και το email μου. Τα πάντα.

Βρήκα τον καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα γιατί ήμουν πολύ τυχερή. Προσευχόμουν και έλεγα “Θεέ μου βοήθησέ με να τελειώσει αυτή η ιστορία γρήγορα”. Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου. Ήταν κανονική επίθεση.

Δύο ώρες προσπαθούσα μόνη αλλά μετά σήκωσα τα χέρια ψηλά. Πήρα τηλέφωνο στη διαφημιστική που δουλεύω και μου έστειλαν έναν εξαιρετικό τεχνικό. Μέσα στη νύχτα μου ήρθε ένα email που μου έλεγε ότι θα μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου στο instagram και να πατήσω ένα οκ. Αυτό ήταν το λάθος μου.

Αυτός είναι ο καινούριος πόλεμος. Δεν μας έφτανε ο κορωνοϊός, έχουμε και τον διαδικτυακό πόλεμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This