Ραγίζει καρδιές η Τάνια Τρύπη: «Είχα ανάγκη να ακούσω τον μπαμπά μου για να μου πει πόσο με αγαπάει» (video)

Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του μπαμπά της.

Must Read

Η καριέρα της Τάνιας Τρύπη ως ηθοποιός ξεκίνησε από μικρή ηλικία όταν σε ηλικία μόλις 12 ετών ερμήνευσε την μικρή Έλεν Κέλλερ στο έργο «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Κηποθέατρο Αλίκη». Έκτοτε έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Κώστας Φέρρης, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η γνωστή ηθοποιός βρήκε το δικό της «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ μαζί με τον Χάρη Ρώμα. Οι δυο τους προχώρησαν σε προσωπικές αποκαλύψεις που ενδεχομένως να μην γνώριζαν πολλοί.

Η Τάνια Τρύπη μιλώντας στον Χάρη Ρώμα, αρχικά αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την εθνική μας σταρ αλλά και για το πως εκείνη την επέλεξε να παίξει στο μιούζικαλ «Annie» ενώ τον συγκεκριμένο ρόλο τον διεκδικούσε και η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και ιδιαίτερα συγκινημένη εξιστόρησε ένα περιστατικό από το παρελθόν..

«Ο μπαμπάς μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Δυστυχώς, τα είχε 400. Κάναμε το “Ας ερχόσουν για λίγο” με τον Μπέζο στο Ακροπόλ και έκατσε ο μπαμπάς μου πρώτη σειρά. Εγώ συνήθως δεν έριχνα το βλέμμα μου προς τα κάτω γιατί επειδή είχα μία ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα μου πάντα με “ράγιζε” ειδικά τα τελευταία χρόνια που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Και κάνω το λάθος και τον κοιτάζω. Και με το που τον κοιτάζω ξέρω ότι είναι η τελευταία φορά που με βλέπει στο θέατρο και πιάνω έναν συνάδελφο και του λέω “δεν θα με ξαναδεί”. Και 5 μήνες μετά μου έφυγε. Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές και λέω ρε μπαμπά τώρα που είσαι εσύ. Τώρα είχα ανάγκη να τον ακούσω. Όχι για κουβέντα να μου πει αγάπη μου πόσο σε αγαπάω.»

Η αξιόλογη ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον επιχειρηματία και μάνατζερ των Beatles, Αλέξη Μάρδα, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Μαρίνα και ο δεύτερος ήταν με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Τζένη.

Ερωτηθείς για τον αν η μικρότερη της κόρη Τζένη, μοιάζει με την αλήστου μνήμης γιαγιά της, Τζένη Καρρέζη, η Τάνια Τρύπη απάντησε πως «η Τζένη έχει πάρει απ΄ όλους. Έρχονται στιγμές που είναι ίδια εγώ, έρχονται στιγμές που είναι ίδια ο μπαμπάς της και υπάρχουν κάτι ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μοιάζει με τη γιαγιά της στα παλιά» σχολιάζοντας επίσης το γεγονός ότι ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειας στην υποκριτική.

Αναφορικά με τον βιγκανισμό που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η ίδια θέλησε να αφήσει ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας πως «υπάρχει μία άμυνα σε κάτι που είναι αληθινό γιατί όντως συμβαίνουν άσχημα πράγματα εναντίον των ζώων. Δεν είναι κάτι άπιαστο ο βιγκανισμός. Θέλει το σωστό κλικάρισμα και κάποιον άνθρωπο να σου δείξει το μονοπάτι. Εγώ είμαι βίγκαν γιατί το κάνω για ηθικούς λόγους, δεν το κάνω για κανέναν άλλον λόγο. Αν με ρωτήσεις αν η ζωή μου έχει την ίδια αξία με του σκύλου μου ή μίας αγελάδας που παράγει γάλα και ταλαιπωρείται θα πω “ναι”. Κάθε νόμιμα πράγμα – γιατί υπάρχουν πολλά νόμιμα σκληρά και άκαρδα πράγματα – δεν είναι και ηθικό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This