Νεκτάριος Σφυράκης: «Πήγα για μία τυχαία εξέταση και μου βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό» (video)

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω».

Must Read

Η σχέση του με τη μουσική ξεκινάει στα 14 σε μια εκκλησιαστική χορωδία στον Πειραιά. Παράλληλα με το σχολείο εργάζεται ως μουσικός.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Σφυράκη, ο οποίος έγινε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό με τα τραγούδια του στα τέλη της δεκαετίας του 1990 αλλά και στις αρχές του 2000. Μέσα από το δικό του προσωπικό ύφος ερμηνείας αλλά και σύνθεσης ο Νεκτάριος Σφυράκης έχει καταφέρει να αγαπηθούν τα τραγούδια του από όλες τις ηλικίες και περνώντας εύκολα από το ένα είδος στο άλλο, από τις λαϊκές φόρμες μέχρι και τις πιο pop-rock διαδρομές με επιτυχία είναι φανερό ότι είναι πολύ αγαπητός σε μια μεγάλη μάζα κοινού.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Ο ίδιος αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον νεφρό όταν πήγε να κάνει μία εξέταση ρουτίνας. Ευτυχώς, η διάγνωση έγινε εγκαίρως, εκείνος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και τώρα είναι καλά στην υγεία του.

«Από μία τυχαία εξέταση που έκανα, μου έβγαλε ότι έχω κακοήθη όγκο στον αριστερό νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί… Φεύγω από το νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά και αισιοδοξία. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Και συνέχισε: «Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως. Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω.

Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Κάποια στιγμή έφυγε η ομίχλη που είχα στο κεφάλι και όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα “δόξα τω Θεώ”, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση».

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μάλιστα αποκάλυψε πως διαχειρίστηκαν αυτό το γεγονός τα τέσσερά του παιδιά.

«Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και τα αλογάκια.

Το σπίτι με 4 παιδιά είναι… Βαγδάτη. Κάνουμε τηλεκπαίδευση και γίνεται χαμός. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This