Έξαλλος ο Γιάννης Ζουγανέλης για το λουκέτο στη διασκέδαση: «Μας σνομπάρισαν, μας άφησαν έρμαια» (video)

«Οποιος δεν έχει μέσα του τον πολιτισμό, δεν τον ενδιαφέρει κιόλας»

Must Read

Το ολικό lockdown στη διασκέδαση μέχρι το Πάσχα, ανακοίνωσε μέσα από τη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας ταραχή και τρόμο στον κλάδο που παραμένει κλειστός εδώ και μήνες. 

Την ίδια στιγμή, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον πολιτισμό, αφού θέατρα και κινηματογράφοι βλέπουν τα έξοδά τους μεγαλώνουν μένουν σε αναστολή λειτουργίας, ενώ η πλειοψηφία των καλλιτεχνών παραμένει αποκλεισμένη από βοήθεια.

«Δεν έχει δημιουργηθεί ασφαλιστικό περιβάλλον»

Ο μοναδικός Γιάννης Ζουγανέλης, με αφορμή τις νέες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, ξέσπασε στο T-Live: «Υπάρχει τρομερό έλλειμμα σεβασμού για όλο αυτόν τον κόσμο που εργάζεται στο σινεμά, στην τηλεόραση, στο θέατρο, στις μουσικές σκηνές. Ένας τεράστιος κύκλος εργασιών αγνοήθηκε παντελώς. Δεν έχει δημιουργηθεί κατά τα προηγούμενα χρόνια το ασφαλιστικό περιβάλλον για να πάρουν οι καλλιτέχνες αυτό το πενιχρό πεντακοσάρι που δίνεται ως επίδομα» τόνισε ο κ. Ζουγανέλης.

«Μας αγνόησαν παντελώς, μας σνομπάρισαν, μας άφησαν έρμαια και δεν κρίνω εξ’ ιδίων τα αλλότρια γιατί εγώ είχα την τύχη να μπορώ να δημιουργώ και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι στο θέατρο και στις μουσικές σκηνές, έτσι που ο βιοπορισμός για μένα έχει ξεπεραστεί», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και τραγουδοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This