Ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν δήλωσε πως «δεν θέλει να μιλάει με ηλίθιους» (video)

«H δουλειά δεν είναι για όλους»

Must Read

Έχει συμμετάσχει σε σειρά παραστάσεων στην τηλεόραση και το θέατρο, κυρίως ως κωμικός. Έχει, επιπλέον, πραγματοποιήσει και εννέα κινηματογραφικές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, τον οποίο απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο στην σειρά «Παρουσιάστε».

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct» και για άλλη μία φορά μίλησε έξω από τα δόντια.

Αρχικά αναφέρθηκε στους νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής τονίζοντας πως «είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί για παλιότερες δηλώσεις του.

«Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός. «Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω».

https://www.youtube.com/watch?v=WcqeMMab-v8&feature=emb_logo

Πριν από μερικό διάστημα ο αγαπημένος ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Προσωπικά» και μεταξύ άλλων είχε ομολογήσει πως είναι σνομπ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να μιλάει με ηλιθίους».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι λίγο σνομπ εγώ. Το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Δηλαδή υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητα τους, να μεγαλώσουν και να εξαφανιστούν. Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, θέλω ανθρώπους με μυαλό, σκέψη, εσωτερική ανησυχία και εσωτερική συγκρότηση. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους οι οποίοι είναι μόνο λόγια, συνήθως είναι κάτι τεμπέληδες και ψευτοσοσιαλιστές αυτοί. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω, και φυσικά δεν θέλω να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω την χάρη ποτέ.

Μας αρέσουν τα λόγια τα πολλά. Μας αρέσουν πάρα πολύ γιατί δεν μένει τίποτα, ούτε αυτά μένουν. Τίποτα δεν μένει από τα social media. Τα παίρνει ο αέρας, ο χρόνος τα σαρώνει και τα πετάει στις αποθήκες» πρόσθεσε ακόμα ο δημοφιλής ηθοποιός. «Οτιδήποτε είναι να μείνει, θα μείνει ο κόσμος να χαλάσει.

https://www.youtube.com/watch?v=Ipp_zTq_ai0

Γι’ αυτήν του δήλωση τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Direct» ξεκαθαρίζοντας σε ποιους αναφερόταν.

«Σε ανθρώπους που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή και όχι από τη δύση. Είναι θέμα παιδείας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This