Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Η κατάθεση του μάρτυρα σερβιτόρου: «Ο Παντελίδης ήταν μεθυσμένος, η Φρόσω οδήγησε»

Ο μάρτυρας έδειξε την Φρόσω ως οδηγό του μοιραίου τζιπ

Φωτιά βάζει στην υπόθεση Παντελίδη, η κατάθεση του μάρτυρα που εργαζόταν ως σερβιτόρος στο σπίτι που ο τραγουδιστής έπαιζε πόκερ πριν χάσει την ζωή του στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια. 

Τον μάρτυρα εντόπισε ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας και αναμένεται να ανατρέψει τις εξελίξεις.

«Ήταν τόσο μεθυσμένος που τον βοήθησα να μπει στη θέση του συνοδηγού»

Ο 50χρονος μάρτυρας κατέθεσε για το μοιραίο βράδυ «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω. Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Η εκδίκαση των αγωγών που έγιναν από όλες τις πλευρές αναφορικά με τις αποζημιώσεις, είχε προγραμματιστεί για 11 Δεκεμβρίου, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Η Φρόσω Κυριάκου αναμένεται  αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα μέχρι την Τρίτη προκειμένου να αντικρούσει όσα ισχυρίστηκε ο μάρτυρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ