Σία – Bachelor: H θεαματική αποχώρηση, το μήνυμα στο «Τhank You Next» και ποια θεωρεί ότι θα είναι η νικήτρια (video)

Πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Must Read

Θεωρούταν ένα από τα φαβορί του Bachelor και μάλιστα πολλοί έκαναν λόγο ότι θα ήταν η νικήτρια.

Ο λόγος για την Σία Βοσκανίδου, η οποία τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και αποχώρησε από την βίλα το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντας την πιο θεαματική έξοδο.

Λίγο μετά την αποχώρηση της, η πρώην πλέον παίκτρια του Bachelor έσπευσε να πει τον «πόνο» της στην σελίδα του Facebook, «Thank Yοu Next», εκφράζοντας τα συναισθήματα της λέγοντας στο τέλος ότι την απέρριψε για άλλες τέσσερις κάτι το οποίο δεν άντεχε να βλέπει μέσα στο σπίτι.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, «Happy Day», και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι, για τις συμπαίκτριές της αλλά και για την ενδεχόμενη νικήτρια.

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει έρθει κοντά με την Αντζελίνα καθώς της έφτιαχνε την διάθεση ενώ χαρακτήρισε την Βίβιαν «ξινή» την οποία μάλιστα βλέπει ως νικήτρια αν και θα ήθελε πολύ την καρδιά του Παναγιώτη να κατακτήσει η Νικολέττα.

Η Σία αποκάλυψε επίσης τι κοιτάει σε έναν άντρα αλλά και τον λόγο που έγραψε στο «Thank You Next», πως αντέδρασε με τα σχόλια που είδε στα social media αλλά και το πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για τον εργένη της βίλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This