Νεκρός ο Λατίνος εραστής της Ωνάση! Το άγνωστο ερωτικό κεφάλαιο της Χριστίνας έκλεισε οριστικά

Η απαιτητική στο σεξ κόρη του Ωνάση, το τελεσίγραφο του Αριστοτέλη και το 1.000.000 € σε γαλλική τράπεζα

Must Read

Ο Αργεντινός Καζανόβας Λουίς Μπασουάλντο, που φέρεται ότι έριξε στο κρεβάτι του τη νεαρή και… απαιτητική στο σεξ Χριστίνα Ωνάση και μύησε τον πρίγκιπα Κάρολο στην τέχνη της αποπλάνησης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών!

Η ζωή του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του (και) με τη χρυσή κληρονόμο της αυτοκρατορίας Ωνάση είναι μυθιστορηματική, γεμάτη με πολύ κους κους και πικάντικα δημοσιεύματα για την περίοδο εκείνη δίπλα στη Χριστίνα. Ακόμη όμως πιο… πιπεράτες πτυχές του στόρι του με την αείμνηστη κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση έρχεται να δώσει η βρετανική «Daily Mail», λέγοντας ότι εκείνη είχε «σπιτώσει» τον Λατίνο εραστή στον Σκορπιό, ενώ του είχε δώσει την εξουσία να κάνει κουμάντο στις επιχειρήσεις της, φιλοξενώντας μάλιστα και μαρτυρία φίλου του Μπασουάλντο, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του!

Ο Μπασουάλντο, όπως ξεδιπλώνει το άλμπουμ της ζωής του η «Daily Mail», ταξίδεψε πρώτη φορά στη Βρετανία τη δεκαετία του ’60 ως παίκτης του πόλο με άλογα. Εκεί ξεμυάλισε τη 17χρονη κόρη του βαθύπλουτου υποκόμη Κόουντρεϊ, Λούσι Πίρσον, την παντρεύτηκε και απέκτησε μαζί της δυο παιδιά. Χώρισαν όμως λόγω των αμέτρητων ερωμένων του, καθώς εκείνος ταξίδευε από το ένα χλιδάτο ξενοδοχείο της Ευρώπης και των ΗΠΑ στο άλλο αποπλανώντας κόρες βαθύπλουτων επιχειρηματιών.

Η γνωριμία τους

Τη Χριστίνα Ωνάση, σύμφωνα με την «Daily Mail», τη γνώρισε κατά τη διάρκεια δείπνου, όταν εκείνη ήταν πολύ νεαρή, χωρίς όμως να προσδιορίζεται η ακριβής ηλικία της. Έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους έγιναν ζευγάρι. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στη σχέση της με τον Αργεντινό η Χριστίνα «ήταν πολύ απαιτητική σεξουαλικά», προσθέτοντας ότι «τουλάχιστον για λίγο καιρό ήταν χαρούμενη». Μπασουάλντο και Χριστίνα αναγκάστηκαν να διακόψουν τη σχέση τους όταν, σύμφωνα με τη μαρτυρία στο βρετανικό μέσο παιδικού του φίλου, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο Ωνάσης έμαθε λεπτομέρειες για το ειδύλλιο της κόρης του και την απείλησε ότι θα την αποκληρώσει, εάν δεν ξέκοβε από τον Λατίνο Καζανόβα.

Ο Λουίς Μπασουάλντο

Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Daily Mail», συναντήθηκαν ξανά το 1981, όταν ο Μπασουάλντο ήταν άφραγκος και ζούσε στο Παρίσι με την εντυπωσιακή σύντροφό του Κλερ Λόμαν. Μάλιστα τότε, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Χριστίνα είχε προσκαλέσει το ζευγάρι στον Σκορπιό για να περάσουν το καλοκαίρι, όμως έπειτα από μόλις δύο εβδομάδες διαμονής ο Μπασουάλντο ήθελε να την… κοπανήσει! Η κόρη του Ωνάση φέρεται τότε ότι του είχε προσφέρει μηνιαίο μισθό 26.670 ευρώ (εκείνη την εποχή) για να μείνει μαζί της ως έμπιστός της, που επισήμως θα «έτρεχε» τις οικονομικές υποθέσεις της. Ο Αργεντινός γόης δέχτηκε και η συνεργασία τους κράτησε τρία χρόνια, μέχρι που η Χριστίνα ανακάλυψε ότι ο Μπασουάλντο είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομά του σε τράπεζα του Σεν Τροπέ και είχε μεταφέρει σε αυτόν περίπου 1.000.000 ευρώ, που ανήκαν στη χρυσή κληρονόμο. Η συνέχεια ήταν εκείνη να καταθέσει μήνυση εναντίον του, με τον Καζανόβα να το σκάει στην Αργεντινή! Για καλή του τύχη, η Ωνάση απέσυρε τις μηνύσεις, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τη ζωή της και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου παντρεύτηκε την πλούσια διαζευγμένη Ζαν Λιτς.

Στη Βρετανία, πάντως, θεωρούν ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν ότι έμαθε στον ατσούμπαλο νεαρό πρίγκιπα Κάρολο πώς να φλερτάρει. Ο Μπασουάλντο έχει κομπάσει ότι, μετά τα… ιδιαίτερα μαθήματα που έκανε στον πρωτότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος κατάφερε να ρίξει στο κρεβάτι διάφορες καλλονές. Μπασουάλντο και Κάρολος γνωρίστηκαν όταν ο πρίγκιπας έγινε μέλος ομάδας πόλο με άλογα ιδιοκτησίας του Αργεντινού και ήταν τόσο φίλοι, ώστε ο Καζανόβας έδωσε το «παρών» στο πάρτι για τα 30ά γενέθλια του γαλαζοαίματου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This