GNTM: Μεγάλος νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοβ! (video)

Must Read

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 3ου κύκλου του GNTM, αφήνοντας δεύτερη την Παρασκευή Κερασιώτη και τρίτο τον Ανδρέα Αθανασόπουλο!

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις εκείνων (των πολλών) που έλεγαν πως στο φετινό GNTM, το πρώτο «Boys & Girls» που διοργανώθηκε, θα νικούσε κάποιο από τα αγόρια, ο Ηρακλής κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο, το οποίο -υπενθυμίζουμε πως- αποτελείται από το ποσό των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, ένα διετές συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London!

Αξίζει, κάπου εδώ, να σημειώσουμε πως ο μεγάλος φετινός νικητής του δημοφιλούς reality μόδας αναδείχθηκε πρώτος και στις δύο επιμέρους δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, με τη βαθμολογία του κοινού να «σφραγίζει» τη δίκαιη, όπως αποδείχθηκε, επικράτησή του. 

Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ και ο Αιμιλιάνο Μάρκου έκαναν πασαρέλα φορώντας δημιουργίες τριών ελληνικών brand, με τον τελευταίο να είναι, τελικά, εκείνος που αποχώρησε, καθώς συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία των κριτών, αφήνοντας τους υπόλοιπους να… κονταροχτυπηθούν, ποζάροντας για τη νίκη!

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη φωτογράφιση, στην οποία οι τρεις διαγωνιζόμενοι πόζαραν σε red carpet ως κινηματογραφικοί αστέρες που πρόκειται να βραβευτούν. Από αυτή τη δοκιμασία απέσπασαν και την πρώτη τους βαθμολογία, με τον Ηρακλή να παίρνει «κεφάλι», συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς με άριστα το 40, την Παρασκευή να ακολουθεί με 38 και τον Αντρέα να μένει τρίτος με 37 βαθμούς.

https://youtu.be/tn4mNNGRr94

https://youtu.be/i8SEQiqgWlE

https://youtu.be/xO7CkOD090c

Στη δεύτερη φωτογράφιση που ακολούθησε, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν διασκεδάζοντας στο πάρτι που ακολούθησε τη βράβευσή τους. Κατόπιν της νέας βαθμολογίας των κριτών, η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Ηρακλής 79 βαθμοί, Παρασκευή 76 βαθμοί και Αντρέας 72 βαθμοί.

https://youtu.be/kOClS_IDqbg

https://youtu.be/CDjwjaz-t60

https://youtu.be/-XsEQLpaQts

https://youtu.be/SNUoaTG00T0

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την αποχώρηση του Αιμιλιάνο, δόθηκε το «σύνθημα» για να αρχίζει να ψηφίζει και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και έβαλε το… λιθαράκι του στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που, όπως ήδη αναφέραμε, είναι ο Ηρακλής.

  • Δείτε τη στιγμή όπου ανακοινώνεται η τελική βαθμολογία και ο μεγάλος νικητής:

https://youtu.be/yFT-Sl9ng8A

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This