Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης για την μάχη με τον κορωνοϊό! Tι συνέβη στο Μεξικό και ο λόγος που θα παντρευτεί την σύντροφό του (video)

«Άρχισα να βήχω και έβγαλα αίμα»

Must Read

Είναι ένας από τους πιο από ταλαντούχους και διεθνώς αναγνωρισμένους tattoo artist της Ελλάδας και ένας ένας από τους γνωστότερους τατουατζήδες του κόσμου με εκατοντάδες διακρίσεις ενώ τον είδαμε και σε ρόλο παρουσιαστή στην ταξιδιωτική εκπομπή «World Party».

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος πρόσφατα είχε μία περιπέτεια με την υγεία του καθώς είχε κολλήσει κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Για την δυσάρεστη αυτή εμπειρία που βίωσε μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» και όσα είπε συγκλονίζουν.

 και τον κατηγόρησαν ότι πήρε χρήματα για να πει ότι αρρώστησε.

«Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες. Θα μου πάρει καιρό για να το ξεπεράσω. Το τελευταίο που έπαθα ήταν γαστρεντερίτιδα που με έστειλε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Έκατσα 5 μέρες στο νοσοκομείο, από την 8η μέχρι την 13η μέρα. Μετά βγήκα και κάπου την 20η μέρα παρότι έκανα το τεστ και ήταν αρνητικό, είχα συμπτώματα διάρροιας γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Συνέχισα να έχω διάρροια, δεν τον έλεγξα, λιποθύμησα και λόγω του ότι είχα την πνευμονία μπήκα για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο για τρεις μέρες.

Δυνατός αυτή τη στιγμή δεν είμαι, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Είδαν τα μάτια μου πολύ άσχημα πράγματα. Θα επανέλθω, θα ξαναγυρίσω και ελπίζω να μην μου αφήσει κουσούρι».

Αναφορικά με όσους τον έκριναν και τον χαρακτήρισαν ως αρνητή ο ίδιος είπε πως «τα τηρούσα τα μέτρα. Δεν είμαι απ’ τους ανθρώπους που δεν το πίστευα. Είχα κάνει και βίντεο με τι θα έπρεπε να κάνει ο κόσμος. Υπήρχε και μια περίπτωση που μετά από 26 ώρες ταξίδι βγήκα από το αεροπλάνο και είχα τη μάσκα κάτω από τη μύτη. Έκανα λάθος. Αλλά από εκεί και πέρα στην καραντίνα τι έκανα; Πήγα σούπερ μάρκετ, φαρμακείο pet shop. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος με κόλλησε, ήταν πολύ συγκεκριμένες οι διαδρομές που έκανα».

O Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε πως ενώ είχε παρουσιάσει συμπτώματα στην αρχή δεν το πίστευε ότι είχε κολλήσει.

«Είχα ξανακάνει δέκατα, θεώρησα ότι έχω κρυολόγημα. Τη 3η μέρα ξυπνάει η γυναίκα μου μου λέει έχω δέκατα, οπότε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι. Πήρα τηλέφωνο και ήρθαν και μου έκαναν τεστ στο σπίτι. Τις πρώτες 2-3 μέρες είχα δέκατα και αδυναμία. Την 3η και 4η μέρα είχα υψηλό πυρετό, τότε στεναχωρήθηκα που κόλλησα και τη γυναίκα μου. Δεν αγχώθηκα, δεν φοβήθηκα, όχι εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα έρθει και με κανέναν σε επαφή λέω θα το περάσω. Μετά την 4η μέρα είχα πολύ πυρετό ο οποίος ήταν ασταμάτητος. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Μιλάμε για 39 – 39,5 και το είχαν 24 ώρες εκτός από 1-2 ώρες που ήταν 12 με 2 τη νύχτα. Αυτή η ασθένεια έρχεται και το λέω επειδή χιλιάδες το έχουν περάσει έτσι, μπαίνει μέσα σου σε ακτινογραφεί, κάθεται στα πνευμόνια σου και έχεις έλλειψη οξυγόνου, από το οποίο τρέφεται ο οργανισμός σου. Οτιδήποτε πρόβλημα έχεις ξεθάβεται. Ο πόνος ήταν αφόρητος και επειδή είχα αρρωστήσει στα Ιμαλάια τον συγκρίνω με εκείνον που κόντεψα να πεθάνω», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Την 3η -4η μέρα δεν μπορούσα να φάω. Το έκανα με το ζόρι, δεν έπινα νερό και την 7η-8η είχα τάση για εμετό. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι πραγματικά καλά.

Ό,τι κατάφερνα να φάω το έβγαζα και κάποια στιγμή άρχισα να βήχω και έβγαλα αίμα. Την πρώτη φορά είπαμε ότι είναι από τον χυμό ρόδι που είχα πιει, όμως το απόγευμα έγινε το ίδιο. Πήρα το 166, είχα πόνο, δύσπνοια, το οξυγόνο που ήταν στο 90-91. Στη διαδρομή δεν αγχώθηκα, την πρώτη φορά.

Αυτό που με άγχωνε είναι αν υπάρχει κρεβάτι. Μπήκα την κατάλληλη στιγμή γιατί την επόμενη μέρα ήμουν πολύ σοβαρά. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, το οξυγόνο μου είχε πέσει στο 89. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι είναι 24 με 48 ώρες, να κάνω κουράγιο, να βοηθήσω, οπότε όλα εξαρτιόνταν στο αν εγώ ήμουν δυνατός. Από τη στιγμή που πέρασε το 24ωρο και δεν διασωληνώθηκα ήταν εντάξει. Μόλις το πέρασα και έμεινε η πνευμονία».

Μετά από εκείνες τις βασανιστικές μέρες που πέρασε, ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε την πρωτοβουλία να πάρει εξιτήριο με δική του ευθύνη προκειμένου να δοθεί το κρεβάτι του σε άλλον ασθενή που το είχε ανάγκη.

«Ήμουν με άλλους 3 κυρίους από 60 μέχρι 65 ετών. Ένας άνθρωπός στην ηλικία μου με το κινητό του και δυο πράγματα είναι κομπλέ, οι άνθρωποι αυτοί πέρναγαν πιο δύσκολα από μέσα. Όταν ένιωθα καλά σηκωνόμουν και τους ρώταγα αν ήθελαν κάτι να τους φέρω. Εγώ δεν είπα κάπου ότι βγαίνω για να πάρει άλλος το κρεβάτι μου. Από κάπου μαθεύτηκε. Δεν σήκωνα τηλέφωνα. Είπα ότι από τη στιγμή που έκατσα πέντε μέρες και γινόταν πόλεμος έξω για ένα κρεβάτι και τα έβλεπα στους διαδρόμους, εγώ το 48ωρο το δύσκολο το πέρασα, οπότε είπα πάρτε το κρεβάτι. Αυτό θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος».

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχθηκε από τους χρήστες των social media.

«Έχεις τον πόνο σου και βλέπεις και τον κόσμο που βγάζει χολή. Άνθρωποι που δεν γνωρίζω και δεν τους έχω κάνει κάτι. Να μιλάνε τόσο άσχημα είναι εξωπραγματικό. Διάβασα ότι ήμουν αρνητής, ότι πήρα λεφτά για να πω ότι είμαι άρρωστος. Πώς το έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι; Άποψή μου είναι ότι εγώ ότι και να πώς αυτός θα πιστέψει αυτό που θέλει να πιστέψει. Εγώ δεν θα αλλάξω τη γνώμη κανενός».

«Αυτό που κάνουν οι νοσηλευτές δεν πληρώνεται με μισθό» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως «τα δελτία δεν τρομοκρατούν. Τα μισά λένε. Ξέρουν τα μισά και βάζουν λίγο σάλτσα. Ούτε τα μισά δεν καταλαβαίνετε» και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν πληρώνεται. Παίρνουν έναν βασικό μισθό, αλλά αυτό που κάνουν δεν πληρώνεται. Το τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι δεν περιγράφεται. Με διπλές και τριπλές μάσκες και σακούλες στα παπούτσια. Είναι τόσο προσεκτικοί γιατί μετά θα γυρίσουν στις οικογένειές τους με τον φόβο να μην μεταφέρουν κάτι. Αυτό δεν πληρώνεται με μισθό».

«Όταν πάρεις μια απόφαση να κάνεις μια δουλειά είσαι υπεύθυνος γι’ αυτήν. Εκείνοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και δεν έχουν και τα κατάλληλα όπλα. Υπεράνθρωπες και όχι στα πλαίσια της λογικής του επαγγέλματός τους», επεσήμανε και συνέχισε:

«Έχω κουραστεί να ακούω ότι όλοι είναι υπεύθυνοι και όταν έρχεται η ώρα να μην λαμβάνει κανείς την ευθύνη. Καίγονται δάση, πλημμυρίζουν πόλεις, σκοτώνονται άνθρωποι και δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη.

Για ποιον λόγο από τη στιγμή που οι επιστήμονες έλεγαν να προσέχουμε τους γονείς μας και πάνω από όλα η δημόσια υγεία, καταλήξαμε να τη θυσιάσουμε στην οικονομία ανοίγοντας τα σύνορα και τον τουρισμό; Θα μπορούσαμε να τα κρατήσουμε κλειστά και να είχαμε εσωτερικό τουρισμό.

Να βοηθήσει η κυβέρνηση τον τουρισμό παρά να ανοίξουμε και να μπει μέσα ο κόσμος που έφερε την πανδημία στα σπίτια μας. Έχουμε μόνιμα ένα κακό πράγμα, λέμε κάτι χειρότερο για να φανούμε εμείς καλύτεροι. Γιατί συγκρινόμαστε με χώρες που έχουν κάνει τα ίδια λάθη; »

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο ατυχές περιστατικό που συνέβη στο Μεξικό όπου είχε πάει για τα γυρίσματα της εκπομπής «In to the skin».

Όπως έγινε γνωστό, ο παρουσιαστής με το επιτελείο του έμειναν στα κρατητήρια του αεροδρομίου καθώς κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.

«Είχα περάσει τέσσερις ημέρες τα πάνδεινα και προσπαθούσα να βρω μια λύση για να μείνω στη χώρα γιατί οικονομικά σαν εταιρία παραγωγής θα μου στοίχιζε πολύ το να επιστρέψω πίσω. (…) Τέσσερις ήμασταν, κατεβήκαμε στο αεροδρόμιο και μας έκαναν την κλασική έρευνα που κάνουν. Εγώ ήμουν ο υπεύθυνος ταξιδιού και έκαναν ερωτήσεις σε άλλους δύο. Στην ουσία δεν με έλεγξαν ποτέ σωστά και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημά τους. Ήταν αστείο και όλο αυτό γιγαντώθηκε», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ κατά των ναρκωτικών και έπρεπε μετά να μαζέψω πράγματα για τα οποία είμαι κατά. Όταν ακούω πράγματα ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στους Μεξικανούς, δεν έχω ακούσει πιο αστείο. Ή άκουσα ότι πήγα να περάσω μαύρα χρήματα… Στα social media ο καθένας έχει μια άποψη και τη λέει και σε βαπτίζει έτσι…».

Ο Γιώργος Μαυρίδης επίσης αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια, αλλά λόγω της πανδημίας ακόμη δεν μπορούν να οργανώσουν τον γάμο.

«Είμαι ο τύπος που τα έχει πάθει όλα. Κάνω πρόταση γάμου και δεν μπορώ να παντρευτώ. Αρρωσταίνω και δεν μπορώ να κάνω Tik Tok όπως κάνουν οι περισσότεροι», είπε με χιούμορ.

«Λέγαμε να παντρευτούμε στις αρχές του καλοκαιριού. Θα δούμε όμως. Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου, αλλά θέλω να είναι χαρούμενος ο άνθρωπός μου. Δεν έχω καΐλα με τον γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This