Συγκινούν τα λόγια της συντρόφου του Σπύρου Μισθού: Οι τελευταίες στιγμές της ζωής του και αγάπη του για τα παιδιά του (video)

Τα συγκλονιστικά λόγια της συντρόφου του αγαπημένου ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Must Read

Ο Σπύρος Μισθός θεωρούνταν ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Έγινε ευρύτερα γνωστός την δεκαετία του 1980 μέσα από τις πολλές βιντεοταινίες που είχε συμμετάσχει. Η αναγνωσιμότητα όμως ήρθε λίγο αργότερα όταν υποδύθηκε τον Χάρη Βεργίτση, στην πετυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή».

Απαράμιλλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού, Σπύρου Μισθού, έπειτα από την πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ανάμεσα στους φίλους του, από τον καλλιτεχνικό χώρο, που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν και η Καίτη Φίνου, η οποία ανάρτησε δύο κοινές τους φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Έφυγε ο Σπύρος Μισθός… Καλό ταξίδι Σπύρο…. Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου…. Αξέχαστες συνεργασίες, γλέντια, ταξίδια σε περιοδείες….πάντα μαζί με την φίλη συνάδελφο και γυναίκα σου τότε, Τόνια Αδαμοπούλου……»

O άνθρωπος όμως που του στάθηκε όσο κανένας αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν η τελευταία του σύντροφος. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τlive περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού λίγο πριν πεθάνει.

«Το γεγονός με την υγεία του ήταν από τον Αύγουστο που τον είχε φέρει εδώ (στην Πάτρα). Λόγω της εργασίας μου δεν μπορούσα να είμαι στην Αθήνα και να είμαι πολλές ώρες μαζί του και να είμαι δίπλα του. Γι’ αυτό και τον ανέλαβαν οι γιατροί εδώ. Τους μήνες που διανύσαμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι δεν είχε ένταση στη φωνή του και κάναμε μια σειρά εξετάσεων στην Πάτρα. Σε αυτό το διάστημα διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές. Αμέσως μπήκαμε στη διαδικασία να χειρουργηθεί και να ακολουθήσει τις θεραπείες του άμεσα. Όλα πήγαν καλά, ανταποκρινόταν σε κάθε θεραπεία. Ήταν 30 ακτινοβολίες και 6 χημειοθεραπείες με ανθρώπους δίπλα του που τον πρόσεχαν πολύ. Στις 20 ακτινοβολίες διαπιστώθηκε ότι η νόσος δεν υπήρχε πια, απλά έπρεπε να τελειώσουμε τις θεραπείες σωστά» δήλωσε αρχικά η σύντροφός του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως λόγω των ακτινοβολιών δεν επιτρεπόταν στον ηθοποιό να τρώει με αποτέλεσμα να χάσει βάρος. Δυστυχώς έπειτα από 20 ημέρες διαπιστώθηκε πως έχει βαριά μορφή πνευμονίας και αναγκάστηκε να διασωληνωθεί.

Αναφορικά με τα παιδιά του, η σύντροφος του ηθοποιού εκμυστηρεύτηκε πως όλο αυτό το διάστημα στεκόντουσαν δίπλα του και μάλιστα μόλις περνούσε όλη αυτή η περιπέτεια θα τον βοηθούσαν με τις προετοιμασίες του γάμου τους.

«Αν λάτρεψα κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο ήταν η αγάπη και η φροντίδα που έδινε για τα παιδιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This