Η Βαλαβάνη «κάρφωσε» ότι ο… πελαργός θα φέρει μπέμπα στην Όλγα Φαρμάκη

Must Read

Αποκαλυπτήρια από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το φύλο του μωρού που περιμένουν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της Σταύρος Μαντόπουλος.

Το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger και σχεδιάστρια μόδας διανύει πλέον τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης του και μετράει πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του «πελαργού» στο σπιτικό του. Η ίδια έχει φουσκώσει πολύ, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο Instagram από το baby shower που της έκαναν στο σπίτι της η αδελφή της Γωγώ και οι φίλες της. Ανάμεσά τους ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία γνωστοποίησε το φύλο του μωρού της Όλγας Φαρμάκη μέσα από δική της δημοσίευση στο Instagram. «Βaby shower! Με το καλό, Όλγα Φαρμάκη, να υποδεχτούμε το κοριτσάκι μας» αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε, στην οποία ποζάρει η ίδια αγκαλιά με τη μέλλουσα μανούλα, τη Γωγώ και μία ακόμη φίλη τους, την Ειρήνη.

Για την ιστορία, η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί σχέση τα τελευταία τρία χρόνια με τον Σταύρο Μαντόπουλο και το μωράκι τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους. Η Όλγα έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός όταν βρισκόταν ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς κρατάει γενικά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This