Η Σοφία Δανέζη για τον Θέμη: «Δεν έχω καμία διάθεση επαφής, με έχει πληγώσει πολύ» (video)

«Δεν θα ταιριάξω ποτέ με την Άννα Μαρία».

Must Read

Η Σοφία Δανέζη ήταν μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του Big Brother και βρισκόταν σε συνεχή κόντρα με την Άννα Μαρία. Παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στον τελικό κατακτώντας την δεύτερη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» κάνοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την το τέλος του reality εγκλεισμού.

Η Σοφία μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι μέσα από τις άσχημες αλλά και τις όμορφές στιγμές, καθώς επίσης και στους συμπαίκτες της.

«Μεγάλο σχολείο, μεγάλη εμπειρία. Για μένα ήταν ό,τι καλύτερο να μπω μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να το ζήσω, το χάρηκα, υπήρχαν πολλές όμορφες στιγμές. Ελπίζω αυτό να μου δώσει ένα προβάδισμα για τα καλλιτεχνικά μου… τραγουδίστρια είμαι. Το περίμενα πιο χαλαρό… Έχει να κάνει με τους ανθρώπους όχι με την παραγωγή.»

Αναφορικά με τον Θέμη, η Θεσσαλονικιά παίκτρια αποκάλυψε πως νιώθει ακόμη πληγωμένη από τη συμπεριφορά του.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Θέμη… δεν θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχω καμία διάθεση επαφής. Με έχει πληγώσει πολύ.»

«Είμαι έντονος χαρακτήρας. Δεν σκέφτηκα ποτέ την κάμερα, δεν έπαιξα ποτέ κάποιον ρόλο. Αυτή είμαι η Σοφία, αυθόρμητη και μερικές φορές νευρική. Είχα τις στιγμές που χαιρόμουν, τραγουδούσα, χόρευα. Ήμουν αυθεντική. Σίγουρα ανέβαζα τόνους όποτε έπρεπε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εξηγώ κάθε φορά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Έτσι είμαι εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά σχετικά με τον χαρακτήρα που έβγαζε προς τα έξω.

Η κόντρα της με την νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία, ήταν γνωστή. Οι δυο τους είχαν έντονες εκρήξεις, ωστόσο η Σοφία της ευχήθηκε τα καλύτερα τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ταίριαζε ποτέ μαζί της.

Επίσης αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που είχε αποκτήσει μέσα στο παιχνίδι με τον Δημήτρη Κεχαγιά ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

«Στην περίπτωση τη δική μου και του Δημήτρη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε πάρα πολύ και χαίρομαι που τον γνώρισα. Ήμασταν μια ομάδα. Δύο άνθρωποι που τα χνώτα μας ταιριάζανε, οι απόψεις μας… Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα μέσα στο σπίτι. Ό,τι και να του έλεγα δεν έφευγε από δίπλα μου, δεν με κουτσομπόλευε.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This