Χαμός για το ντουέτο του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Βόσσου στο «J2US»

Το σχόλιο του Περρή για τον Κοκλώνηκαι η απάντηση από τον έξαλλοΜικρούτσικο

Must Read

Η δημόσια επίθεση του Βαγγέλη Περρή στον Νίκο Κοκλώνη με αφορμή την επανένωση της Σοφίας Βόσσου με το «φιλαράκι» της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στο «J2US» του Open, έκανε έξαλλο τον τελευταίο, ο οποίος απάντησε στον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά χωρίς να μασήσει τα λόγια του!

Όπως υποστήριξε, μέσω του «Πρωινού», ο Βαγγέλης Περρής, τον ενόχλησε που ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη στο ντουέτο της Βόσσου με τον Μικρούτσικο. «Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το “Φιλαράκι” και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία» πρόσθεσε θορυβημένος ο Βαγγέλης Περρής.

Ξέχασε τους στίχους

Φαίνεται όμως ότι στον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν άρεσε καθόλου η παραπάνω τοποθέτηση και σε τηλεοπτική εμφάνισή του υπερασπίστηκε θερμά τον παρουσιαστή του Open.

«Δεν είναι λογικό ότι αφού ήταν δίπλα μου θα τραγουδούσε; Λένε δεν ήξερε τους στίχους. Δεν είναι τίποτα να ξεχάσεις τους στίχους. Εγώ, που είναι δικά μου τα τραγούδια, φοβόμουν μη δεν θυμηθώ τους στίχους. Αυτός που έκρινε ξεπερνάει τόσο εύκολα τη δυναμική της στιγμής και μένει στο ότι ο Νίκος ξέχασε τους στίχους. Πες ότι αυτό ήταν μουντζούρα, δεν το έχω δει. Δεν ήταν θέμα του Νίκου, ήταν του σκηνοθέτη. Ο Νίκος τι να κάνει, να εξαφανιστεί; Σε μια ζωντανή εκπομπή ξεχνάς τη μαγεία της στιγμής και κάνεις σκηνοθετικές παραινέσεις; Αντί να βγει κάποιος και να πει κάτι για τον Νίκο, αν τον έχει άχτι, να μην ψάχνει αιτία και αφορμή μια στιγμή που είναι κοινή για όλους μας. Μην τη φαρμακώνει. Εγώ ευχαριστώ τον Νίκο, γιατί ήταν δική του πρωτοβουλία. Εγώ δεν μπορούσα να το σκεφτώ, γιατί ήξερα ότι η Σοφία ήταν άρρωστη. Σιγά που είχε ανάγκη ο Κοκλώνης να βγει στο πλάνο για να φανεί» ανέφερε ο Ανδρέας, δίνοντας έτσι «πληρωμένη» απάντηση στον Περρή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This