Κυριακή 13/6/2021

Χαμός για το ντουέτο του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Βόσσου στο «J2US»

Το σχόλιο του Περρή για τον Κοκλώνηκαι η απάντηση από τον έξαλλοΜικρούτσικο

Η δημόσια επίθεση του Βαγγέλη Περρή στον Νίκο Κοκλώνη με αφορμή την επανένωση της Σοφίας Βόσσου με το «φιλαράκι» της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, στο «J2US» του Open, έκανε έξαλλο τον τελευταίο, ο οποίος απάντησε στον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά χωρίς να μασήσει τα λόγια του!

Όπως υποστήριξε, μέσω του «Πρωινού», ο Βαγγέλης Περρής, τον ενόχλησε που ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη στο ντουέτο της Βόσσου με τον Μικρούτσικο. «Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το “Φιλαράκι” και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία» πρόσθεσε θορυβημένος ο Βαγγέλης Περρής.

Ξέχασε τους στίχους

Φαίνεται όμως ότι στον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν άρεσε καθόλου η παραπάνω τοποθέτηση και σε τηλεοπτική εμφάνισή του υπερασπίστηκε θερμά τον παρουσιαστή του Open.

«Δεν είναι λογικό ότι αφού ήταν δίπλα μου θα τραγουδούσε; Λένε δεν ήξερε τους στίχους. Δεν είναι τίποτα να ξεχάσεις τους στίχους. Εγώ, που είναι δικά μου τα τραγούδια, φοβόμουν μη δεν θυμηθώ τους στίχους. Αυτός που έκρινε ξεπερνάει τόσο εύκολα τη δυναμική της στιγμής και μένει στο ότι ο Νίκος ξέχασε τους στίχους. Πες ότι αυτό ήταν μουντζούρα, δεν το έχω δει. Δεν ήταν θέμα του Νίκου, ήταν του σκηνοθέτη. Ο Νίκος τι να κάνει, να εξαφανιστεί; Σε μια ζωντανή εκπομπή ξεχνάς τη μαγεία της στιγμής και κάνεις σκηνοθετικές παραινέσεις; Αντί να βγει κάποιος και να πει κάτι για τον Νίκο, αν τον έχει άχτι, να μην ψάχνει αιτία και αφορμή μια στιγμή που είναι κοινή για όλους μας. Μην τη φαρμακώνει. Εγώ ευχαριστώ τον Νίκο, γιατί ήταν δική του πρωτοβουλία. Εγώ δεν μπορούσα να το σκεφτώ, γιατί ήξερα ότι η Σοφία ήταν άρρωστη. Σιγά που είχε ανάγκη ο Κοκλώνης να βγει στο πλάνο για να φανεί» ανέφερε ο Ανδρέας, δίνοντας έτσι «πληρωμένη» απάντηση στον Περρή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ