Γιώργος Λιανός για Survivor: «Το φετινό το πιο σκληρό από όλα» – Τι αλλάζει ως προς την αποχώρηση των παικτών (video)

«Οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη.»

Must Read

Λίγες μόνο ημέρες έχουν απομείνει μέχρι να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το Survivor. Είναι γνωστό πως παρουσιαστής του reality επιβίωσης δεν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά ο Γιώργος Λιανός.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς έχουν ξεκινήσει κανονικά τα γυρίσματα. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και έδωσε πληροφορίες σχετικά με αυτά που αναμένονται να δούμε.

Αναφορικά με το παρατσούκλι που του έχουν δώσει «No fear George» είπε πως «έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Έχω κάνει πράγματα και θάματα, έχω ανέβει… πολύ ψηλά».

«Ετοιμάζουμε ένα πολύ ωραίο Survivor, έχουμε ένα καταπληκτικό casting με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων και αυτό θα αρέσει στον τηλεθεατή. Από το πρώτο βράδυ στην παραλία θα δείτε τις διαφορετικές απόψεις. Έχουν έρθει για τη νίκη. Δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Είναι παίκτες. Το φετινό Survivor είναι δύσκολο, το πιο σκληρό από όλα.

Αναφορικά με την Κάτια Ταραμπάνκο είπε πως «δεν είναι μόνο μία παίκτρια αλλά αρκετοί που έχουν καταλάβει ότι για να επιβιώσουν στην παραλία τους πρέπει να αποκτήσουν αρχηγικό ρόλο».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers της εκπομπής φαίνεται πως θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο survivor κυρίως ως προς την ψηφοφορία και την αποχώρηση των παικτών.

«Αλλάζουν τα πάντα ως προς την αποχώρηση των παικτών. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη, με θετική ψήφο, και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες. Αυτό, φαντάζομαι, θα προκύπτει από τα αγωνίσματα. Ξεχάστε ότι ξέρατε για το Survivor»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This