Ο Χρήστος Λούλης έριξε τις ευθύνες για το… κράξιμο στη Μακρυπούλια στο στρατό (video)

Έφταιγε το... πήξιμο στον στρατό

Must Read

Λίγο οι σκοπιές, λίγο τα βύσματα και… ήρθε κι έδεσε η αλαζονεία του Χρήστου Λούλη.

Περίπου 10 χρόνια μετά την περιβόητη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, που έμελλε να εξελιχθεί σε σίριαλ για τα τηλεοπτικά πάνελ, ο γνωστός ηθοποιός έριξε το φταίξιμο για την κακιά στιγμή στη… στρατιωτική του θητεία! «Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα, γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα» παραδέχτηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος». Όπως πρόσθεσε πάντως, έχει… ελαφρυντικό!

«Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρονών και δίπλα μου είχα εικοσάρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε να νιώσω καλά για τον εαυτό μου. Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πω» δικαιολογήθηκε ο Λούλης, ο οποίος είχε δηλώσει το μακρινό 2011 ότι δεν θεωρεί πως κάνει την ίδια δουλειά με τη Μακρυπούλια.

Πλέον, όπως εξομολογήθηκε στην ίδια συνέντευξη ο Χρήστος Λούλης, είναι πρόθυμος ακόμη και να συνεργαστούν σε κάποια παράσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This