Ιός χωρισμών το 2020! Τα 6+1 ζευγάρια της showbiz που δεν είχαν «happy end»

Πανδημία χωρισμών το 2020

Must Read

Νόβα – Μάρκου

Δεν άντεξαν τις… παρενέργειες της πρώτης καραντίνας

Αλλη μία σεξοβόμβα της ελληνικής τηλεόρασης που «χτυπήθηκε» από τον… ιό των χωρισμών το 2020 (ασχέτως αν μετά το φινάλε στη σχέση της βρήκε αρκετά σύντομα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός σπορτίφ τύπου).

Ο λόγος για την Τζούλια Νόβα, που ύστερα από 12 χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Μάρκου πήρε την απόφαση να ακολουθήσει μοναχική πορεία. Το ζευγάρι, που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, δεν άντεξε τις… παρενέργειες της πρώτης καραντίνας και της απομόνωσης λόγω του κορονοϊού, όπως άλλωστε και πολλά άλλα ζευγάρια, για να λέμε την πικρή αλήθεια! Μάλιστα, ο τότε σύντροφός της είχε πάρει αμπάριζα τα κανάλια, για να εξηγήσει τον απροσδόκητο χωρισμό τους. «Η Τζούλια απογοητεύτηκε που ακόμα μία φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης.

Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω, γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Εχουμε, βέβαια, και τις δύο εκλείψεις αυτό τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της» έλεγε ο Μάρκου στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η Νόβα κούνησε μαντίλι…

Γιαννόπουλος – Παναγιώταρου

«Πλαστικό» τέλος για την TV bimbo

To 2020 δεν ήταν πολύ γούρικο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, καθώς ο χωρισμός τους τάραξε τη showbiz! Η ξανθιά bimbo του «My style rocks» και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός διέλυσαν τον γάμο τους και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν κοιτά πίσω, παρά όσα είχαν πει περί προσωρινού χωρισμού και όλα τα συναφή!

Πρωταγωνιστές ενός σύγχρονου παραμυθιού, οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Ο Γιαννόπουλος μπήκε στη ζωή του μοντέλου όταν εκείνος πήγε ως πελάτης στο κατάστημα όπου εργαζόταν η Αλεξάνδρα! Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έρωτα και η Παναγιώταρου του ζήτησε να της κάνει αισθητική επέμβαση στο στήθος. Ο πλαστικός χειρουργός, που είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός της, όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν έλεγε πως είχε βρει το άλλο του μισό. Ετσι, λοιπόν, τα Χριστούγεννα του 2017 της έκανε πρόταση γάμου στη Μονεμβασιά, ενώ το μυστήριο τελέστηκε στο Τατόι, μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Η κρίση ήρθε έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια έγγαμου βίου και το… παραμύθι της Παναγιώταρου δεν είχε happy end. Η ίδια πλέον απολαμβάνει σόλο (προς το παρόν) τη νέα σελίδα στη ζωή της!

Μαρτζούκου – Καζάκος

Σε διαφορετικούς δρόμους έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου

Εν μέσω πανδημίας, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι «χτυπήθηκε» από τον… ιό των χωρισμών Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και 10 έγγαμου βίου.

Η φθορά του χρόνου και σε αυτή την περίπτωση έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Ο ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή του Χίλτον και μετακόμισε στην Αγίου Μελετίου. Πάντως, πριν από τη «θύελλα» τίποτε δεν μαρτυρούσε τα σύννεφα στον γάμο τους, ενώ η τελευταία φορά που πόζαραν αγκαλιά ο γοητευτικός ηθοποιός και η γλυκιά fashion editor ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους Ιάσονα! Πάντως, μετά τον χωρισμό τους «έσκασαν» και τα unfollow στους λογαριασμούς τους στο Instagram! Η πρώτη συνάντησή τους, πάντως, ήταν καρμική. Η Ιωάννα, μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς γνωρίστηκε με τον Καζάκο.

«Συναντηθήκαμε σε μια φωτογράφιση που επρόκειτο να κάνει μαζί με τον πατέρα του για το περιοδικό στο οποίο εργαζόμουν τότε» είχε πει χαρακτηριστικά. «Εφτασε, θυμάμαι, καθυστερημένος στο θέατρο και με το που τον είδα, ένιωσα να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Για να καταλάβεις, με ρωτούσε ο φωτογράφος: “Πόσες λήψεις πρέπει να κάνουμε;” και εγώ του έλεγα: “Κάνε άλλη μία”»!

Παπαδόπουλος – Κοτσαηλίδου

Διακριτικό φινάλε

Ηταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όμως ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να πει ο ένας στον άλλο το πικρό «αντίο» του χωρισμού. Ο λόγος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, που όσο διακριτικοί ήταν στην κοινή ζωή τους άλλο τόσο διακριτικοί ήταν, όπως αποδείχθηκε, και στον χωρισμό τους.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Ιούλιο και, παρότι δεν είναι πια μαζί, προσπαθούν με πολιτισμένο τρόπο να διατηρούν επαφή, μια και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλο. H σχέση του Παπαδόπουλου με την Κοτσαηλίδου άρχισε το 2010 στην παράσταση «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού». Στα καμαρίνια αναπτύχθηκε αρχικά μια δυνατή φιλία, η οποία σιγά σιγά εξελίχθηκε σε ένα love story που άντεξε μία δεκαετία. Ωστόσο η φθορά που προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Αν και καθένας τράβηξε άλλον δρόμο στη ζωή του από το καλοκαίρι, το φινάλε στη σχέση τους έγινε γνωστό αρκετό διάστημα αργότερα, μια και οι δύο φρόντισαν με διακριτικό τρόπο να μη διαρρεύσει το παραμικρό.

Χακί – Παππά

Είναι κακό στην άμμονα χτίζεις παλάτια

Το love story τους θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από κάποιο τουρκικό σίριαλ, από αυτά που κατακλύζουν κατά καιρούς την ελληνική τηλεόραση. «Ο,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, / οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο, / είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια, / ο βοριάς θα σ’ τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα και στην περίπτωση της Χαράς Παππά και του Μπουράκ Χακί ταιριάζει γάντι!

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», διατηρούσαν σχέση επί τριάμισι χρόνια και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, όμως ξαφνικά το καλοκαίρι, παρότι άπαντες έγραφαν ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, πριν από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων η Χαρά Παππά είχε μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά το «GTNM» υπήρχε η σκέψη ο Μπουράκ Χακί να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα. Παρά τα 22 χρόνια διαφοράς, έδειχναν ότι όλα κυλούσαν μέλι γάλα και οι φήμες για παντρειά έδιναν και έπαιρναν! Σηκώθηκε όμως βοριάς και τα έκανε όλα συντρίμμια!

Συνατσάκη – Σταματάκης

Το γύρισαν στο… φιλικό!

Τέλος αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους μέσα στο 2020 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός, ύστερα από περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας, πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους και να συνεχίσουν ο ένας χωρίς την αγκαλιά του άλλου. Και οι δυο τους, πάντως, από την αρχή του love story τους έως το άδοξο φινάλε είχαν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, για να μη δίνουν τροφή για σχόλια σε κουτσομπολίστικα περιοδικά και sites.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017, όταν πρωταγωνιστούσαν στο μιούζικαλ «Hair», αλλά η σχέση τους στην αρχή ήταν φιλική, καθώς εκείνη βρισκόταν σε άλλη σχέση. Οταν το έληξε, ο Σταματάκης έδειξε το ενδιαφέρον του. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού έγινε τον Ιανουάριο του 2019. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, τελικά όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να το γυρίσουν στο φιλικό και να μείνουν δύο καλοί φίλοι!

Ασλανίδου – Μουντάκης

Μακριά κι αγαπημένοι

Ο έρωτας της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μουντάκη μετρούσε σχεδόν τρία χρόνια. Η γνωριμία τους δεν άργησε να μετατραπεί σε φλερτ και δυνατό έρωτα, που όμως δεν εξελίχθηκε μέσα στο 2020 όπως και οι δύο θα ήθελαν! Από την αρχή του love story τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μη δίνουν «τροφή» στους παπαράτσι!

Παρά τη διαφορά ηλικίας των 13 χρόνων, όσοι τους ήξεραν καλά έλεγαν πως μεταξύ τους υπάρχει τέλεια χημεία, και μάλιστα τα ταξίδια της Μελίνας Ασλανίδου στα Χανιά, τόπο καταγωγής και διαμονής του Μουντάκη, πύκνωναν σε τέτοιο βαθμό, που η τραγουδίστρια πηγαινοερχόταν στην Αθήνα μόνο για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Στη σχέση τους όμως εμφανίστηκαν σύννεφα. Εκαναν ένα break, προχώρησαν σε επανασύνδεση, όμως το πράγμα μεταξύ τους δεν τσούλησε και αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά, διατηρώντας καλές σχέσεις. Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό το γεγονός πως, παρά το φινάλε, οι κοινές φωτογραφίες τους από το προφίλ της Ασλανίδου στα social media δεν έχουν σβηστεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This