Δευτέρα 10/5/2021

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Περάσαμε φουρτούνες και μπουνάτσες με τη Ζωή Λάσκαρη» (video)

«Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την γυναίκα της ζωής του Ζωή Λάσκαρη.

Ο κ. Λυκουρέζος μίλησε από το δικηγορικό του γραφείο στην εκπομπή «Πρωινό» και μοιράστηκε την καθημερινότητά του μετά τον θάνατο της αγαπημένης του Ζωής Λάσκαρη, πριν από τρία χρόνια.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κοσμούν κάθε γωνιά του γραφείου του, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι πελάτες του στην αρχή της καριέρας του, ήταν οι φίλοι του όπως ο Δημήτρης Χορν, η Μελίνα Μερκούρη και ο Μάνος Χατζιδάκις.

Η ίδια η Ζωή Λάσκαρη μάλιστα εμφανίστηκε στο γραφείο του προκειμένου να τον συμβουλευθεί για ένα νομικό θέμα και σύντομα μέσα από αυτή την επαγγελματική σχέση γεννήθηκε ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας. «Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες» σχολίασε ο Λυκουρέζος.

Η κοινή του πορεία κράτησε 41 ολόκληρα χρόνια, έως ότου η Ζωή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. «Αν δεν έφευγε τον Αύγουστο του ’17, θα είμασταν ακόμα μαζί. Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ. Αλλά με αυτό το κενό, αυτή τη μόνιμη απουσία μαθαίνει και ζει κανείς. Με διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες επιλογές, διάφορους κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αλλά η απουσία είναι μόνιμη» δήλωσε πληγωμένος ο ποινικολόγος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ