Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Περάσαμε φουρτούνες και μπουνάτσες με τη Ζωή Λάσκαρη» (video)

«Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ»

Must Read

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την γυναίκα της ζωής του Ζωή Λάσκαρη.

Ο κ. Λυκουρέζος μίλησε από το δικηγορικό του γραφείο στην εκπομπή «Πρωινό» και μοιράστηκε την καθημερινότητά του μετά τον θάνατο της αγαπημένης του Ζωής Λάσκαρη, πριν από τρία χρόνια.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κοσμούν κάθε γωνιά του γραφείου του, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι πελάτες του στην αρχή της καριέρας του, ήταν οι φίλοι του όπως ο Δημήτρης Χορν, η Μελίνα Μερκούρη και ο Μάνος Χατζιδάκις.

Η ίδια η Ζωή Λάσκαρη μάλιστα εμφανίστηκε στο γραφείο του προκειμένου να τον συμβουλευθεί για ένα νομικό θέμα και σύντομα μέσα από αυτή την επαγγελματική σχέση γεννήθηκε ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας. «Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες» σχολίασε ο Λυκουρέζος.

Η κοινή του πορεία κράτησε 41 ολόκληρα χρόνια, έως ότου η Ζωή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. «Αν δεν έφευγε τον Αύγουστο του ’17, θα είμασταν ακόμα μαζί. Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ. Αλλά με αυτό το κενό, αυτή τη μόνιμη απουσία μαθαίνει και ζει κανείς. Με διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες επιλογές, διάφορους κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αλλά η απουσία είναι μόνιμη» δήλωσε πληγωμένος ο ποινικολόγος.

https://www.youtube.com/watch?v=w6BjBi8mQ9c

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This