Πως γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου οι Έλληνες celebrities

«Happy new year» με στενούς φίλους ή την οικογένειά τους λόγω lockdown

Must Read

Οι Έλληνες celebrities ντύθηκαν, στολίστηκαν και υποδέχτηκαν το 2021 στα σπίτια τους εν μέσω εθνικού lockdown. Μόλις οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν μεσάνυχτα και ο ουρανός γέμισε με φως και χρώματα από τα πυροτεχνήματα, τα social media «πλημμύρισαν» με φωτογραφίες από τα ρεβεγιόν… at home που έκαναν φέτος οι διασημότητες της εγχώριας showbiz.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία, εκτός από καλή τραγουδίστρια, είναι και πρώτης τάξεως νοικοκυρά, υποδέχτηκε στην οικία της, στα νότια προάστια, τους καλούς της φίλους Κώστα Καπετανίδη, Μαρία Μπακοδήμου, Δημήτρη Γαλάνη, Μαρία Χολέβα και Κώστα Σκουλικαράκη. Τους μαγείρεψε, τους περιποιήθηκε και στο τέλος τούς κέρδισε στα χαρτιά!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλαξε χρόνο με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος γιόρταζε κιόλας την Πρωτοχρονιά, ανεβάζοντας στο Instagram μια τρυφερή selfie από τη «φωλίτσα» τους.

Την πιο όμορφη Πρωτοχρονιά της πέρασε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως δήλωσε σε story της στο Instagram. Μαζί με τον άντρα της, Σπύρο Δημητρίου, βγήκαν στο μπαλκόνι τους και απόλαυσαν τα πυροτεχνήματα, ενώ δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.

«Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά» τραγούδησε η Φαίη Σκορδά παρέα με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη, επιλέγοντας το πρώτο δημόσιο «κλικ» της ίδιας για το 2021 να είναι από τη στιγμή που έκοψαν τη βασιλόπιτα οι τρεις τους.

Οικογενειακά υποδέχτηκε το νέο έτος η Πάολα στο σπίτι της, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, μαζί με τη 17χρονη κόρη της Παολίνα και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη.

«Αυτή τη χρονιά δεν αποκτήσαμε αυτά που θέλαμε ούτε ήταν όπως την περιμέναμε. Σίγουρα όμως εκτιμήσαμε όλα όσα έχουμε» σχολίασε εύστοχα η Ελένη Χατζίδου δίπλα στην πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία της στο Instagram με τον άντρα της Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους, Μελίτα-Δήμητρα.

«Καλή χρονιά με υγεία και σφιχτές αγκαλιές που να σας κόβουν την ανάσα» ευχήθηκε με τη σειρά της η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον άντρα της Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε το 2021 μαζί με τον Snik, ποζάροντας υπέρλαμπροι μπροστά στο δέντρο τους, ενώ ο Γιώργος Μανίκας με τον γιο του φωτογραφήθηκαν ως καλικαντζαράκια!

Η φρεσκοερωτευμένη Εύη Ιωαννίδου, τέλος, έκανε ρεβεγιόν με τον σύντροφό της Ινο Φάις και τη μητέρα του Μαρία Καλάβρια, η οποία ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τη «νύφη» της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This