Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε να ενσαρκώσει στις «Άγριες μέλισσες» (video)

«Μεγάλο κουμάσι ο Δούκας!»

Must Read

Για τον ρόλο του σκληροτράχηλου Δούκα Σεβαστού μίλησε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ο ήρωάς του είναι μεγάλο κουμάσι, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος αρχικά προτιμούσε να ενσαρκώσει τον… Μιλτιάδη! «Είναι πρόκληση ένας τέτοιος ρόλος. Ο Δούκας είναι μεγάλο κουμάσι. Δηλαδή παιδιά έρχονται μέρες που διαβάζω το σενάριο και βλέπω, ας πούμε, ότι έχω να γυρίσω κάποιες στιγμές με την Ασημίνα. Η Ασημίνα αυτόν τον κύριο τού είχε σώσει δύο φορές τη ζωή. Διαβάζοντας το σενάριο λέει δεν με ενδιαφέρει η γυναίκα σου, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το εγγόνι μου. Δηλαδή, λέω, βρε άνθρωπε, εντάξει, ήμαρτον» τόνισε.

«Εξαρχής για τον Δούκα με σκέφτονταν, αν κι εγώ ήθελα αρχικά τον Μιλτιάδη. Δεν είχα διαβάσει και πάρα πολλά σενάρια και μου είχε φανεί πιο ανθρώπινος χαρακτήρας και λέω μην πάω μετά την επιστροφή μου να κάνω ένα μεγάλο κάθαρμα, αλλά τελικά όλα κύλησαν όπως έπρεπε. Ο ρόλος παίχτηκε πάρα πολύ ωραία από τον Γιώργο Γάλλο κι αυτό δείχνει ότι δεν σκέφτομαι με στοιχεία πρωταγωνιστή κι ανάλογα πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο ρόλος, κι αυτό μου αρέσει γιατί κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Μισώ τον Δούκα ορισμένες φορές σαν Λεωνίδας, αλλά και τον ευγνωμονώ που βρέθηκε στον δρόμο μου. Οφείλω να υποστηρίξω το σενάριο και τον αρνητικό πόλο της σειράς» κατέληξε, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

https://www.youtube.com/watch?v=5wMXawuOBJ8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This