Τετάρτη 16/6/2021

«Πρεμιέρα» στα φλας για την κορούλα του Γονίδη μαζί με τις αδερφές της

O Σταμάτης ποζάρει και με τις τρεις θυγατέρες του!

Η πρώτη φωτογραφία του Σταμάτη Γονίδη με τη νεογέννητη κορούλα του, η οποία θα πάρει το όνομα Μαρία Ελένη, αναρτήθηκε στα social media από τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ηταν 21 Νοεμβρίου όταν η τελευταία έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον δημοφιλή τραγουδιστή, κάνοντάς τον πατέρα για τρίτη φορά, αφού ο ίδιος -ως γνωστόν- έχει ακόμη δύο κόρες από προηγούμενους γάμους του.

Μάλιστα, στο «κλικ» που μοιράστηκε η Κατερίνα με τους διαδικτυακούς της φίλους ο Σταμάτης ποζάρει και με τις τρεις θυγατέρες του! Η μικρή ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του τραγουδιστή, Στεφανία και Ασημίνα, τον πλαισιώνουν.

Ευχές

«Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση. Η ζωή μου, ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις τόσο όμορφες ευχές σας, εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειές σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ