«Πρεμιέρα» στα φλας για την κορούλα του Γονίδη μαζί με τις αδερφές της

O Σταμάτης ποζάρει και με τις τρεις θυγατέρες του!

Must Read

Η πρώτη φωτογραφία του Σταμάτη Γονίδη με τη νεογέννητη κορούλα του, η οποία θα πάρει το όνομα Μαρία Ελένη, αναρτήθηκε στα social media από τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ηταν 21 Νοεμβρίου όταν η τελευταία έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον δημοφιλή τραγουδιστή, κάνοντάς τον πατέρα για τρίτη φορά, αφού ο ίδιος -ως γνωστόν- έχει ακόμη δύο κόρες από προηγούμενους γάμους του.

Μάλιστα, στο «κλικ» που μοιράστηκε η Κατερίνα με τους διαδικτυακούς της φίλους ο Σταμάτης ποζάρει και με τις τρεις θυγατέρες του! Η μικρή ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του τραγουδιστή, Στεφανία και Ασημίνα, τον πλαισιώνουν.

Ευχές

«Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση. Η ζωή μου, ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις τόσο όμορφες ευχές σας, εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειές σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This