Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Αγγελική Νικολούλη: «Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά»

Συνεχίζει ούσα ατρόμητη το έργο της!

Έχει εξιχνιάσει πλήθος εγκλημάτων και έχει εντοπίσει αγνοούμενους μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», σε υποθέσεις που πολλοί βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη, η οποία παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Υou» μέσα από την οποία αποκαλύπτει ένα άγνωστο γεγονός για την ζωή της.

Συγκεκριμένα μίλησε για την καριέρα της ως δημοσιογράφος αστυνομικού ρεπορτάζ αλλά και για τις απειλές που έχει δεχθεί για τη ζωή της.

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν… Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση».

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ