#SurvivorGR Elizabeth Elechi: Ποια είναι η λεγόμενη «Γαζέλα της Μυκόνου»

Must Read

H Elizabeth Elechi είναι μία από τις παίκτριες που εισέβαλαν στο reality επιβίωσης και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών.

Η ίδια ήταν προγραμματισμένο να μπει μέσα στο Survivor μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ανθή Σαλαγκούδη, όμως λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψε από την παραγωγή, καθυστέρησε.

Ποια είναι όμως η «Γαζέλα της Μυκόνου;»

Η Εlizabeth Elechi κατάγεται από την Νιγηρία όμως μεγάλωσε στην Ελλάδα. Οι γονείς της ήρθαν για μήνα του μέλιτος στην χώρα μας και αφού μαγεύτηκαν από της ομορφιές του τόπου μας, αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα πλέον εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η εξωτική Εlizabeth ασχολείται με το επιχειρείν και συγκεκριμένα είναι ιδιοκτήτρια του beauty studio My Room by Elisabeth Eelchi στην Γλυφάδα, αλλά  είναι και δημοσιογράφος.

Τα περισσότερα καλοκαίρια της τα περνούσε στο νησί των ανέμων, εξού και το παρατσούκλι «Γαζέλα της Μυκόνου» καθώς διαθέτει κορμί μοντέλου.

Οι περισσότεροι μιλάνε για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This