Η κόλαση που έζησε ο Γιώργος Βουτσίνος που χτυπήθηκε σκληρά από λεϊσμανίαση

Ο «αστυνόμος Βούρβαχης» της «Λάμψης» φλέρταρε με τον Χάρο

Must Read

Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του βίωσε ένας από τους πλέον εμβληματικούς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του Νίκου Φώσκολου, ο Γιώργος Βουτσίνος

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Ο ηθοποιός, ο οποίος επί χρόνια έμπαινε στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων μέσα από τα σίριαλ που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, έζησε πρόσφατα τη δική του κόλαση, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση! Ούτε καν κάποιοι από τους συμπρωταγωνιστές του! Ο θρυλικός αστυνόμος Βούρβαχης της «Λάμψης», ο ατρόμητος αστυνομικός της μικρής οθόνης, που τα έβαζε με θεούς και δαίμονες, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», φλέρταρε με τον θάνατο! Ενα σπάνιο παράσιτο ήταν η αιτία να νοσηλευτεί ο ηθοποιός δύο ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φοβηθεί ακόμα και για τη ζωή του.

Με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη «Λάμψη»

«Προσβλήθηκα από έναν ιό με την ονομασία λεϊσμανίαση. Οι δύο αυτοί μήνες ήταν για μένα μια κόλαση. Ολο το ιατρικό προσωπικό του Σισμανογλείου είχε πέσει πάνω μου για να βρει τι ήταν αυτό που είχε κάνει εισβολή στο σώμα μου και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι στ’ αλήθεια είχε συμβεί. Όταν βρήκαν το παράσιτο, είχα ήδη χάσει 17 κιλά» λέει αποκλειστικά στην «Espresso» ο… Γερμανός ταγματάρχης Βίντερμαν, τον οποίο υποδυόταν στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Άγνωστος πόλεμος».

Οι ρόλοι

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που ήταν ο παλιότερος συνεργάτης του μεγάλου σκηνοθέτη για περισσότερα από 40 χρόνια, ευτύχησε να ερμηνεύσει τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές του που άφησαν εποχή, όπως «Εν τούτω νίκα», «Πορφύρα και αίμα» και «Η λάμψη»!

Στον ρόλο του αστυνόμου Βούρβαχη

Η εμπιστοσύνη του Νίκου Φώσκολου στο πρόσωπό του ήταν τέτοια, που του έδωσε ακόμα και τη σκηνοθεσία επί πολλά χρόνια της σειράς «Καλημέρα ζωή», την οποία είχε αναλάβει μαζί με τη σύζυγό του Βάντα Καρακατσάνη. Αν και ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε όλους τους ρόλους υποδυόταν τους σκληροτράχηλους ήρωες του Νίκου Φώσκολου, δεν διστάζει να παραδεχτεί στην «Espresso» ότι όσα πέρασε στο νοσοκομείο τον τσάκισαν.

«Φοβήθηκα»

«Όταν γύρισα στο σπίτι, ήμουν ένα κόκαλο, το οποίο σερνόταν εδώ κι εκεί. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Η σύζυγός μου Βάντα είχε τα δικά της πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Και έτσι για μένα ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, ότι δεν θα τα καταφέρω» εξομολογείται και η φωνή του λυγίζει. Κι ενώ ο ηθοποιός μάς αποκαλύπτει τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, η σύζυγός του εξακολουθεί να είναι ταραγμένη έπειτα από όσα τράβηξε ο λατρεμένος άντρας της.

Σε πλάνο από τη «Λάμψη»

«Το παράσιτο από το οποίο είχε προσβληθεί ο Γιώργος είναι πολύ σπάνιο για τον ανθρώπινο οργανισμό» λέει η ίδια στην «Espresso». «Είναι το αντίστοιχο Καλαζάρ, που μπαίνει στο σώμα των σκυλιών. Από το τσίμπημα μιας σκνίπας συμβαίνει και μπορεί να πεθάνεις. Και ο Γιώργος θα μπορούσε να ήταν νεκρός αν δεν το έβρισκαν εγκαίρως» λέει εμφανώς συγκινημένη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός ύστερα από όσα τράβηξε δεν μπορεί να ξεχάσει τους γιατρούς του Σισμανογλείου, που μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή του στο «παρά πέντε» και μέσα από την «Espresso» εκφράζει και δημοσίως την ευγνωμοσύνη του επειδή του έσωσαν τη ζωή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This