Η αντίδραση της Ματίνας Παγώνη στη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου (video)

«Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε.»

Must Read

Σε μία εποχή όπου ο εγκλεισμός, λόγω του κορωνοϊού, έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και η αβεβαιότητα για το μέλλον τρομάζει τους περισσότερους ανθρώπους, το χιούμορ είναι πλέον απαραίτητο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος το γνωρίζει καλά αυτό, γι’ αυτόν τον λόγο φροντίζει με τις μιμήσεις του να χαρίσει στιγμές γέλιου στον κόσμο, έστω και από ένα απλό βίντεο που θα αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με σεβασμό στο πρόσωπο που θα μιμηθεί, τον έχουμε δει να «αντιγράφει» την εμφάνιση και τις συμπεριφορές αρκετών γνωστών προσωπικοτήτων που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα media.

Αυτήν την φορά την τιμητική της είχε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για να μιλήσει για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Πριν ξεκινήσει όμως να μιλάει για το σοβαρό θέμα που μας απασχολεί τον τελευταίο περίπου χρόνο, ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης, πρόβαλε το βίντεο όπου ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμείται εκπληκτικά.

Η κα. Παγώνη με το χιούμορ που την διακατέχει σχολίασε:

«Εκπληκτικός! Πρέπει να ομολογήσω το εξής: Όταν μου το έστειλαν, εκείνη τη στιγμή έκανα το εμβόλιο. Πιστέψτε με ότι δεν κατάλαβα ούτε το εμβόλιο που έκανα ούτε τίποτα. Πραγματικά ήταν φοβερός. Είναι πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης.

Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μια παρατήρηση και θα το πω και από εδώ. Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς χιούμορ».

https://www.youtube.com/watch?v=AVXY5_ggI34&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This