#SurvivorGR Αγγελική Λάμπρη: «Η Κάτια μου είπε ότι είναι θέμα στρατηγικής που με ψήφισε» (video)

«Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος.»

Must Read

Λόγω των επεισοδίων που συνέβησαν στο Καπιτώλιο την προηγούμενη Τετάρτη, είδαμε μία μέρα μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη από το Survivor, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και μεταξύ των 4 συνολικά υποψηφίων.

https://www.youtube.com/watch?v=apJwtuTG-Mg

Μετά από μία εβδομάδα σχεδόν από την ημέρα που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, η γνωστή ηθοποιός έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it», για την εμπειρία που αποκόμισε από το reality επιβίωσης αλλά και για την σχέση της με τους συμπαίκτες της.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αποχώρησή της δηλώνοντας πως «πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου με την αποχώρησή μου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, έχω επανέλθει.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες από την ομάδα των Διάσημων που είχε έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Με τον Περικλή Κονδυλάτο δεθήκαμε πολύ, ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Θα κάνω παρέα μαζί του μετά, του εύχομαι να είναι ο νικητής, να πάρει το έπαθλο. Δέθηκα πολύ και με την Άννα Μαρία. Με όλους είχα καλή σχέση.»

Ωστόσο υπήρχαν και παίκτες με τους οποίους δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο και την Κάτια, για την οποία μάλιστα, ισχυρίστηκε πως λειτουργεί με στρατηγική.

«Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση, απομονωνόταν πολύ. Δεν είχε να κάνει με μένα, είχε να κάνει με όλη την ομάδα. Έκανα πλάκα στην Κάτια ότι είναι Ιούδας επειδή με ψήφισε. Ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία. Έκανα πλάκα με το πουλί. Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Τι να κάνουμε; Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με το πουλί. Όταν με ψήφισε η Κάτια μου είπε συγγνώμη, αλλά είναι θέμα στρατηγικής.»

Αναφορικά με τον τσακωμό των παικτών που έγινε για το ρύζι, η Αγγελική Λάμπρη δήλωσε πως «έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτές τις 18 μέρες που έμεινα μέσα. Οι συνθήκες στο Survivor είναι πραγματικά δύσκολες. Τσακωθήκαμε για το ρύζι γιατί πραγματικά πεινούσαμε. Το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν δύο κουταλιές. Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος.»

Όσον αφορά το ειδύλλιο που φημολογείται ότι έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, ανέφερε πως «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδύλλιο στους διάσημους».

Τέλος αποκάλυψε ποιους παίκτες θεωρεί πιο δυνατούς και τι της έλειψε περισσότερο για όσο διάστημα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι η Κάτια και ο Γιώργος. Περισσότερο μου έλειψε το παιδί μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This