Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Τόσο προσβλητικός, τόσο ασυνείδητος;» (video)

«Μπορώ να το πω ευθαρσώς με πλήγωσε ανεπανόρθωτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου».

Ο παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου σε παλιότερη συνέντευξη του στην εκπομπή «Happy Day» είχε δηλώσει ότι δεν ξέρει αν θα ξανασχοληθεί με την θεατρική παραγωγή καθώς νιώθει απογοητευμένος κυρίως με τη συμπεριφορά των ηθοποιών.

«Εγώ φέτος και πέρυσι με την “Παριζιάνα” δεν πέρασα πολύ καλά. Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν ξέρω αν ξανασχοληθώ με τη θεατρική παραγωγή. Δεν έχουν κατανόηση οι περισσότεροι ηθοποιού. Νομίζουν ότι ο παραγωγός έχει τα λεφτά και “πάμε να του τα φάμε”. Κυριολεκτικά με χρησιμοποίησαν. Υπήρξε ηθοποιός που μου ζήτησε 10.000€, δηλαδή 60.000€ τη σεζόν. Μπήκα «μέσα» στην “Παριζιάνα”. Δεν με ένοιαξε ότι μου ζητούσαν 5.000€ μισθό αλλά με ένοιαξε ότι δεν εκτιμήθηκε ότι τα έδωσα» είχε πει μεταξύ άλλων.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου και τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τον ως «ασυνείδητο».

«Μία πληγή που θα αιμορραγεί, μία ασέλγεια, ανηθικότητα, έλλειψη σεβασμού όχι μόνο σε εμένα αλλά σε ένα ολόκληρο θίασο, μπορώ να το πω ευθαρσώς με πλήγωσε ανεπανόρθωτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Και το λέω εδώ γιατί στη συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε και είπε ότι το “Κλουβί με τις τρελές” δεν θα το κάνω γιατί θα καταστραφώ. Τόσο προσβλητικός, τόσο ασυνείδητος; Έναν θίασο που τον ταλαιπώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επί 2 μήνες τα περιφρόνησε όλα αυτά και δεν μας ειδοποίησε ποτέ ότι δεν θα γίνει αυτή η δουλειά. Από την εκπομπή σας το άκουσα. Ντροπή».

Αναφορικά με τα υπέρογκα ποσά που ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ότι του ζήτησαν οι ηθοποιοί που συνεργάστηκε, η Μαρία Ιωαννίδου είπε:

«Γιατί να μην έχουν απαιτήσεις οι ηθοποιοί; Επειδή κατάλαβα για ποια ηθοποιό μίλησε, γιατί να μην ζητήσει τόσα λεφτά αφού το αξίζει. Αν εκείνος δεν συμφωνούσε να μην την προσλάμβανε. Δεν είναι δικαίωμά του να θίγει τον καλλιτέχνη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ