Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε αν έτρωγαν οι παίκτες του Survivor όταν έκλειναν οι κάμερες

«Ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών»

Το Survivor βρίσκεται στην κορυφή της AGB και όλο περισσότεροι θέλουν να μάθουν τι ισχύει όσον αφορά τις συνθήκες επιβίωσης των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ειδικά τώρα που βλέπουμε την ομάδα των «Διασήμων» να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα λόγω της έλλειψης τροφής.

H τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου έκανε Q & A με τους διαδικτυακούς της φίλους και δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με το reality επιβίωσης, καθώς είχε λάβει μέρος στο προηγούμενο Survivor.

Μία σχετική ερώτηση ήταν αν η παραγωγή δίνει στους παίκτες φαγητό όταν κλείνουν οι κάμερες, με την γνωστή τραγουδίστρια να απαντάει: «Αυτήν την κρυφή ελπίδα είχα κι εγώ».

H ίδια απάντησε και στο ενδεχόμενο μίας guest εμφάνισης στο εν λόγω reality.

«Γελάω μόνη μου! Έκανα εικόνα ο Λιανός να λέει “έχουμε καινούρια παίκτρια που ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των διάσημων!!” και να δουν εμένα! Τρολ!»

Εκτός όμως από την ωραία εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι η Ελένη Χατζίδου, απέκτησε και κάποια προβλήματα υγείας μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

«Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν. Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ