Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει πότε θα εμφανιστεί στο «Πρωινό» (video)

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο δεν το επιβεβαίωσε..

Must Read

Είναι γεγονός! Τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, είναι πάλι μαζί… τηλεοπτικά.

Μετά την ανακοίνωση της εκπομπής ότι επιστρέφει ο Γίωργος Λιάγκας στο πλευρός της παρουσιάστριας του «Πρωινού», έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση χθες στο πλατό την ώρα της μαγειρικής με την Φαίη Σκορδά να τον καλωσορίζει με χιούμορ λέγοντάς του:

«Καλώς τον! Για τα κεφτεδάκια ήρθες;».

Αργότερα την ίδια ημέρα, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Λίτσα Πατέρα, ποια θα ήταν η ιδανική ημερομηνία για τον παρουσιαστή να κάνει το δυναμικό comeback του, τότε η αστρολόγος της εκπομπής απάντησε ότι οι κατάλληλες ημερομηνίες είναι η σημερινή, η αυριανή, η 18η Ιανουαρίου, η 22η Ιανουαρίου αλλά και η 25η Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν το πότε θα γίνει η επανασύνδεσή τους ως τηλεοπτικό ζευγάρι.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στο πλατό της εκπομπής.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλοντας να κάνει έκπληξη στην Λίτσα Πατέρα, εμφανίστηκε στην στήλη της γνωστής Αστρολόγου. Τότε ήταν που αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην πρωινή εκπομπή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα ζήτησε από την Λίτσα Πατέρα να πει εκείνη την ημέρα τα ζώδια ζωντανά στο πλατό.

Η Φαίη Σκορδά τότε του είπε: «Εγώ θα πω πότε», με εκείνον να της απαντάει με χιούμορ: «Εσύ Φαίη μου, όλα εσύ! Εγώ για να κάτσω πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This