Η Χριστοπούλου ξεκαθάρισε ότι διάλεξαν τη Δούκισσα για το «Super Makeover» λόγω «φρεσκάδας» (video)

Η νέα είναι... ωραία!

Must Read

Απλά τα πράγματα: Διάλεξαν τη Δούκισσα Νομικού για το «Super Makeover» γιατί είναι πιο φρέσκια από την Έλενα Χριστοπούλου.

Την παραπάνω άποψη εξέφρασε η πρώην κριτής του «My Style Rocks» στο «The 2night Show», όπου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του οικοδεσπότη Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το νέο πρότζεκτ του Σκάι, για την παρουσίαση του οποίου αρχικά είχε ακουστεί το δικό της όνομα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ελενα Χριστοπούλου εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή: «Ηταν να το παρουσιάσω, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό. Το πρόβλημα ήταν, που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρίες και, ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρία σκέφτεται προφανώς ότι “πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο, αντικειμενικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά”».

Οπως πρόσθεσε, μάλιστα, θεωρεί πάρα πολύ ώριμη την απόφαση αυτή του καναλιού. «Business is business» σχολίασε η ίδια και συμπλήρωσε ότι δεν τη νοιάζει ακόμα και αύριο να φύγει από την τηλεόραση. «Είναι θελκτική, γιατί σε βοηθάει πάρα πολύ με τα παρεμφερή που κάνεις. Φυσικά και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η τηλεόραση, αλλά δεν είναι για να τρελαθώ κιόλας. Δεν έχει γίνει και κάτι τρομερό. Θα μπορούσα να μείνω και για πάντα εκτός τηλεόρασης» τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=pg-IUVGQBBg&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This