Φουλ ερωτευμένος o δευτερότοκος γιος του Γιάννη Κούστα

Δάγκωσε... λαμαρίνα

Must Read

Tα βέλη του έρωτα χτύπησαν τον δευτερότοκο γιο του Γιάννη Κούστα από τον γάμο του με την Κλοντίν Καρμπονάρο!

Η σχέση του Ρομπέρτο Κούστα και της συντρόφου του Δέσποινας Παπαγεωργίου μετρά λίγους μήνες και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Realnews», προσπαθούν και οι δυο τους να μη δίνουν τροφή για σχόλια και κουτσομπολιά!

Φιλί στη Δέσποινα Παπαγεωργίου

Ο Ρομπέρτο και η Δέσποινα γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και όταν τα βλέμματά τους συναντήθηκαν ένιωσαν τα βέλη του έρωτα να τους χτυπούν! Ο γιος του Γιάννη Κούστα εκτός από CEO της Deep Sea Technologies έχει ένα μεγάλο πάθος, τη μουσική!

Νομικές επιστήμες

Οταν σπούδαζε μηχανική και πληροφορική στην Αγγλία (η σύντροφός του έχει κάνει σπουδές στις νομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ) είχε φτιάξει μια μπάντα, τους «Black and Blue», που άνοιγε μάλιστα και το πρόγραμμα στο «Estate Akrotiri», όταν εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς! Εκείνη την περίοδο μάλιστα στο μαγαζί τον είχε καμαρώσει και ο πατέρας του μαζί με την τότε σύντροφό του και μετέπειτα γυναίκα του Δήμητρα Μέρμηγκα!

Ο Ρομπέρτο Κούστας με δίσκο στα χέρια

Ο Ρομπέρτο για όσους τον γνωρίζουν καλά είναι αντισυμβατικός και σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε «το παιδί του μπαμπά»! Προσπαθώντας να κάνει καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα «D3lta» στη μουσική βιομηχανία είχε κυκλοφορήσει στην ΕΜΙ το single «Silent Revolution», με το οποίο είχε αποσπάσει θετικές κριτικές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This