Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με κακοποίησε ψυχικά, με έβριζε χυδαία» (video)

«Το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»

Μετά το θάρρος και τη δύναμη ψυχής που έδειξε η Ζέτα Δούκα να καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχική και λεκτική βία, ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί βρίσκονται απέναντί του και αποκαλύπτουν την δική τους τραυματική εμπειρία που έζησαν από τον εν λόγω ηθοποιό.

Σειρά αυτή τη φορά είχε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Ζέτας Δούκα αποκαλύπτοντας ότι έχει βιώσει παρόμοια συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, σε μία παράσταση που έπαιζαν μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός αν και είχε μιλήσει παλιότερα γι’ αυτό το περιστατικό όπως είπε και η ίδια δεν εισακούστηκε.

Οι περιγραφές της από το bullying που υπέστη σοκάρουν!

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτήν τη δύναμη στον χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτήν τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα», ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» όπου η ύβρις που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άνευ προηγουμένου.

«Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά τη συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου», συμπλήρωσε.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υποστήριξε ότι όλοι στο χώρο γνωρίζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη. «Η φήμη του ξεπερνάει την παρουσία του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. “Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά”, τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου. ‘Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο’, μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος» δήλωσε η ηθοποιός.

«Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Όταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ