Η Όλγα Φαρμάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γλυκιά μανούλα!

Must Read

Η πιο γλυκιά μέρα στη ζωή της Όλγας Φαρμάκη ήταν αυτή που η fashion blogger και σχεδιάστρια μόδας έγινε μανούλα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο.

Χαρμόσυνα μαντάτα, λοιπόν, για το ζευγάρι, που υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί. Η Ολγα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους τριών κιλών. Η fashion μαμά όσο και η μικρή πριγκίπισσά της χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο Μαντόπουλος ανυπομονεί να επιστρέψουν σπίτι οι δύο γυναίκες που άλλαξαν με τον πιο γλυκό τρόπο τη ζωή του! Να σημειώσουμε ότι η μικρούλα θα πάρει το όνομα Μαριέττα, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να κάνει μαζί τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της κόρης του.

Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για το κορίτσι της μόδας και τον επιχειρηματία που ασχολείται με την ενοικίαση υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής και έχει πάθος με τα ακριβά αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This