Αυστηρή προειδοποίηση από τη Χριστίνα Πολίτη μετά τις καταγγελίες για τον Σπυρόπουλο (video)

H σύντροφος του Σπυρόπουλου θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη για τα υβριστικά σχόλια

Must Read

H σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, Χριστίνα Πολίτη, δέχεται τις τελευταίες ημέρες καταιγισμό αρνητικών σχολίων και απειλών. Αφορμή, το γεγονός ότι στέκεται στο πλευρό του Σπυρόπουλου μετά την «βροχή» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Χριστίνα Πολίτη. μέσω ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί, προειδοποιεί ότι κανένα σχόλιο για την ίδια ή το ανήλικο παιδί της δεν θα γίνει ανεκτό και ότι η ίδια θα προσφύγει αν χρειαστεί στη Δικαιοσύνη.

«Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δημοσιογράφοι της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησαν την κοσμικογράφο έξω από το  σπίτι της στην Αθήνα, ενώ επέστρεφε από βόλτα με τον σκύλο της, όμως η ίδια δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This