Τρίτη 3/8/2021

Αυστηρή προειδοποίηση από τη Χριστίνα Πολίτη μετά τις καταγγελίες για τον Σπυρόπουλο (video)

H σύντροφος του Σπυρόπουλου θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη για τα υβριστικά σχόλια

H σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, Χριστίνα Πολίτη, δέχεται τις τελευταίες ημέρες καταιγισμό αρνητικών σχολίων και απειλών. Αφορμή, το γεγονός ότι στέκεται στο πλευρό του Σπυρόπουλου μετά την «βροχή» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

POLITTI

Η Χριστίνα Πολίτη. μέσω ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί, προειδοποιεί ότι κανένα σχόλιο για την ίδια ή το ανήλικο παιδί της δεν θα γίνει ανεκτό και ότι η ίδια θα προσφύγει αν χρειαστεί στη Δικαιοσύνη.

untitled collage 17 4

«Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δημοσιογράφοι της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησαν την κοσμικογράφο έξω από το  σπίτι της στην Αθήνα, ενώ επέστρεφε από βόλτα με τον σκύλο της, όμως η ίδια δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ