Τρίτη 27/7/2021

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Σεναριογράφος μου είπε “θα μου κάτσεις για να προχωρήσουμε σε συνεργασία”» (video)

Προχώρησε σε αγωγή!

Ζοφερό είναι το κλίμα στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες αποκαλύπτουν ότι έχουν υποστεί βία από ανθρώπους του χώρου.

Η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά «Μαρία η Άσχημη», αποκάλυψε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» όσα έζησε στο ραντεβού που είχε με έναν σεναριογράφο προκειμένου να συνεργαστούν.

«Είχα τα δικαιώματα θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να το ανεβάσω. Γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, σεναριογράφο, συγγραφέα, παραγωγό κινηματογράφου και τηλεόρασης. Έκανα ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει. Όταν του το δίνω μου απαντάει: “Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω”. Και μου είπε ότι αν δεν, δεν. Σηκώθηκα κι έφυγα».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ηθοποιού Δημήτρης Σούρλας αποκάλυψε πώς θα προχωρήσει σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ