Survivor: Οι μπηχτές της Ιγγλέζου, οι αιχμηρές δηλώσεις της Ελέτσι και η παίκτρια που θα αποχωρήσει (video)

Η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι από την μπλε ομάδα!

Must Read

Η αποχώρηση της Aσημίνας Ιγγλέζου από το Survivor είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς  φεύγοντας δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης επέστρεψε σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο και οι δημοσιογράφοι την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες της δηλώσεις. Η ερώτηση φυσικά από τις έκαναν ήταν γιατί έφυγε χωρίς να χαιρετήσει την ομάδα της.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν έκανε μία ξεκάθαρη δήλωση ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι η παραγωγή δεν την άφησε να το κάνει καθώς είπε χαρακτηριστικά «Δεν με άφηνα, δεν με άφηναν… Η σκηνοθεσία είναι…».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Love it» και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor.

H ίδια μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά πως εκείνη έπρεπε να βγει νικήτρια, ενώ παραδέχτηκε πως ευχαρίστως θα ξανά έμπαινε στο παιχνίδι προκειμένου να βοηθήσει την κόκκινη ομάδα να ορθοποδήσει.

«Είμαι πολύ δυναμική, αγαπώ τη γυμναστική, έμπαινα στον στίβο μάχης και έδινα το 100%. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήμουν η νικήτρια. Έχω το γνώθι σαυτόν. Είχα το σθένος και την τόλμη να πω ότι θα ήμουν η νικήτρια. Θέλω να ξαναμπώ για να σώσω και τους κόκκινους»

Αναφορικά με την Ανθή Σαλαγκούδη είπε:

«Πόσο χρόνο θέλει η Ανθή, πέρασε 1,5 μήνας. Πριν γίνει δημοφιλής δεν έκανε τίποτα, αφού έγινε άρχισε να φέρνει νίκες».

Απ’ ότι φαίνεται ούτε και για τον Τριαντάφυλλο έχει την καλύτερη άποψη αφού είπε πως «Δεν μου άρεσε η κυβίστηση που έκανε με την Ανθή, έκανε πηγαδάκια για να τη φέρει πιο κοντά. Δεν έκανε λάθος με αυτά που είπε η Ανθή, να τα λέμε ανοιχτά. Με την Ανθή πάλι αυτό που έκανε χθες, τη γνωστή κωλοτούμπα, ήταν άκυρο. Ο Περικλής, στον τσακωμό με τον Ντάφυ, ήταν η πρώτη φορά που είχε δίκιο. Συνέχεια χώνεται ο Τριαντάφυλλος, κρυφακούει τι λένε οι άλλοι για να ξέρει τι θα πει εκείνος».

Δεν έλειψαν όμως και τα σχόλια για την αντίπαλη ομάδα. Η «γαζέλα της Μυκόνου» σχολίασε τον πρώην διάσημο Αλέξη Παππά λέγοντας πως έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει. Ξεχνάει από που έχει ξεκινήσει; Έχει πάθει James; Ο Αλέξης έτσι ήταν και με τη διάσημη ομάδα. Πάντα έπαιρνε το μέρος του καταπονημένου και του αδύναμου. Πάντα τα κάνει βαρύγδουπα και ρητορικά και φιλοσοφικά . Για όλα έχει κάποιο λόγο. Ξέρει κι από χθες την Ασημίνα;»

Όσον αφορά τον James είπε πως «είναι λίγο θρασύς, αυτά που λέει είναι θέμα στρατηγικής για να μας τσιγκλάει και να προκαλεί σύγχυση. Και το πετυχαίνει. Όποιος δεν είναι έξυπνος πιάνεται από αυτό. Στην αποχώρησή μου έπαιζε σκάκι. Τα πιόνια του ήμασταν εμείς στην κόκκινη ομάδα».

Ενώ για την Άννα Μαρία ισχυρίστηκε πως θα «έπρεπε να είναι υποψήφια. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ακόμα εκεί. Είναι πολύ αθυρόστομη. Από τη μία μου το παίζεις καθηγήτρια ελληνικών και από την άλλη μιλάς σαν την τελευταία λαϊκή γυναίκα».

«Ο Περικλής αισθάνεται ότι είναι στη διάσημη ομάδα, γιατί το παρεάκι του ήταν η Άννα Μαρία, η Ελευθερία και η Ανθή. Νιώθει ότι είναι ακόμα σε εκείνη την ομάδα. Θέλει διακαώς να γίνει ηγέτης. Δεν μπορεί να είναι ούτε με τον Κοψιδά, ούτε με τον James και φτιάχνει τη δική του ομάδα από το μυαλό του», είπε χαρακτηριστικά για τον Περικλή Κονδυλάτο.

Τέλος για την πολυσυζητημένη σχέση του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου δήλωσε πως «τσακώνονταν συνέχεια και όταν η Ελευθερία μπήκε στο νοσοκομείο, πριν είχε λογομαχήσει με τον Άλεξ. Εκείνος της είχε πει κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με τον χαρακτήρα της κι εκείνη δεν αισθανόταν ωραία και δεν ήταν καλά. Ο Άλεξ έβλεπε ότι η Ελευθερία είναι λίγο διπρόσωπη».

Παρόλα αυτά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να χάνει για πρώτη φορά τη μπλε ομάδα να χάνει και να κερδίζει την ασυλία η κόκκινη

Την πολυπόθητη νίκη αυτή σχολίασε σήμερα η εκπομπή «Πρωινό». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε σε κάποια spoiler που έχει ακούσει και σύμφωνα με αυτά η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι από την μπλε ομάδα και συγκεκριμένα η Μαριπόζα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This