Φουλ ερωτευμένος o «Survivor» Μπόγδανος με πρώην παίκτρια του «GNTM»

Ο γνωστός αοιδός, που αγωνίζεται πλέον στον Αγιο Δομίνικο, λείπει ήδη στο μοντέλο

Must Read

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο 29χρονος τραγουδιστής, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στον Αγιο Δομίνικο και από προχθές τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο «Survivor», φεύγοντας από την Ελλάδα άφησε πίσω του την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία είναι μοντέλο, και μάλιστα συμμετείχε στον φετινό κύκλο του «GNTM».

Με αφορμή την είσοδό του στο ριάλιτι περιπέτειας, η σύντροφός του, που ήδη της λείπει ο Ηλίας, θέλησε να του στείλει τη θετική της ενέργεια με ένα Instagram story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

H 21χρονη Αλεξάνδρα, που μοιράζει την καταγωγή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Σουηδία, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της τής αρέσει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο, εσχάτως δε να παρακολουθεί και το «Survivor».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This