Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι γνωστή παρουσιάστρια ήθελε να της «φάει» τη θέση (video)

«Ε όχι και να μου πάρει τη θέση η Ασημίνα στο Mykonos Live TV», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την κόντρα της με την Ασημίνα Ιγγλέζου!

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κόντρα της Ασημίνας Ιγγλέζου με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με το Mykonos live TV .

Συγκεκριμένα η Ελίζαμπεθ Eλέτσι άκουσε την πρώην συμπαίκτρια της να μιλάει στο εν λόγω κανάλι για το ότι θέλει να εργαστεί σε αυτό. H «γαζέλα της Μυκόνου» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας πως «η Ασημίνα είναι αυτή η οντότητα, δηλαδή πραγματικά πες την αλήθεια σου δεν είναι κακό Ασημίνα μου. Ότι δεν γουστάρω να χαιρετήσω κανέναν παρά μόνο τον Περικλή και την Ανθή, είναι ψέμα ότι ήταν θέμα σκηνοθεσίας. Τη μία της φταίω εγώ που είμαι στο Mykonos Live TV 8 χρόνια και την άλλη της φταίει η παραγωγή», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ και συνέχισε: «Ε όχι και να μου πάρει τη θέση η Ασημίνα στο Mykonos Live TV»

Με αφορμή την κόντρα των δύο πρώην παικτριών του Survivor η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα παρόμοιο περιστατικό το οποίο είχε συμβεί στην ίδια όταν πήρε μεταγραφή για το κανάλι OPEN.

«Πρόπερσι, γνωστή παρουσιάστρια, όταν είχε ανακοινωθεί ότι εγώ θα κάνω το πρωινό του OPEN, είχε πάει στον τότε διευθυντή και είχε πει ότι ήθελε εκείνη να πάει στο πρωινό. Αυτή έκανε και παλιά πρωινό. Ο διευθυντής είπε ότι υπάρχω εγώ και εκείνη απάντησε γιατί να μην πάει εκείνη με την ομάδας της. Είμαι καλύτερη από την Κατερίνα, έλεγε αυτή, πίστευε», αποκάλυψε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της και πρόσθεσε:

«Αυτοπροτάθηκε και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να πηγαίνεις και να λες θέλω αυτό που κάνει αυτός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This