Αλμπάνης και Mike μίλησαν από καρδιάς για τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

Άγγιγμα ψυχής!

Must Read

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η χθεσινή, με τον ράπερ Mike να γράφει για τη δύναμη του χαμόγελου αλλά και της παρέας στις δύσκολες στιγμές και τον Αντίνοο Αλμπάνη να τονίζει τη σημασία της πρόληψης.

Οι δύο καλλιτέχνες νόσησαν από καρκίνο και τον νίκησαν, συνεχίζοντας πλέον τη ζωή τους. Ομως δεν ξεχνούν και χθες έκαναν ο καθένας από μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.
Ο γνωστός ηθοποιός νόσησε από καρκίνο πριν από ενάμιση χρόνο και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του την εμπειρία του, ενώ παράλληλα τους παρότρυνε να εξετάζονται, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο από την περίοδο που έδινε τη δική του μάχη.

«Εχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες, έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα.

Ο Αντίνoος Αλμπάνης την εποχή που είχε καρκίνο

Τώρα όμως, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ, εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως, θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω» έγραψε -μεταξύ άλλων- ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Mike διαγνώστηκε πριν από κάποιο καιρό με καρκίνο, έκανε τις απαραίτητες θεραπείες και ξεπέρασε αυτή την περιπέτεια με τη βοήθεια της συντρόφου του Ελενας Τσαγκρινού:

Ο Mike όταν έκανε χημειοθεραπεία

«Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου! Αυτό το βίντεο που βλέπεις είναι από ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Ελενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο, γιατί σκεφτόμασταν πώς θα ήταν αν έφευγα κρυφά από το νοσοκομείο, ενώ ήμουν υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ! Απ’ ό,τι φαίνεται, τελικά είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο» έγραψε στην ανάρτησή του ο Mike.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This