Στο νοσοκομείο παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (video)

Όσα δήλωσε η Νικολέττα Βλαβιανού για την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού αλλά και για το μέλλον της σειράς όπου πρωταγωνιστεί.

Must Read

Καλύτερα φαίνεται να είναι στην υγεία του ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος μετά από μία έντονη αδιαθεσία την Τετάρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ο γνωστός ηθοποιός θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για ακόμη ένα 24ωρο.

«Συνεχίζονται οι εξετάσεις, γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στον κ. Φιλιππίδη, για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες που φτάνουν είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα ακόμα 24ωρο»,είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας πως «δεν τον επισκέπτεται κανένας, λόγω κορωνοϊού, μόνο άνθρωποι του στενού οικογενειακού του κύκλου και δεν πρόκειται να βγει ιατρικό ανακοινωθέν, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

 

O Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», όμως λόγω της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, τα γυρίσματα αναγκάστηκαν να διακοπούν.

Η συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά Νικολέτα Βλαβιανού μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πώς ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στην τελευταία σκηνή της σειράς με τον γνωστό ηθοποιό, πριν εκείνος καταρρεύσει.

«Μας άλλαξαν όλο το πρόγραμμα των γυρισμάτων γιατί κατέρρευσε ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε αρχικά για την διακοπή των γυρισμάτων.

Αναφορικά με τις καταγγελίες από τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε πως «Είμαι μέλος του ΔΣ του Σωματείου των Ηθοποιών. Ενημερωθήκαμε από τη γραμματεία ότι υπάρχει ένας κλειστός φάκελος με καταγγελίες και ότι δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο πειθαρχικό».

Όσον αφορά το μέλλον της σειράς αλλά και το κατά πόσο θα επηρεαστεί από τα τελευταία γεγονότα είπε: «Είχε ανακοινωθεί πως έχουμε πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε 70 οικογένειες πίσω από αυτήν τη σειρά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μαζί μου την τελευταία σκηνή. Δεν είδα εντάσεις. Μια χαρά ήταν με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο Πέτρος ήταν σε ανησυχία μετά τις καταγγελίες με τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα».

Τέλος Αναφέρθηκε και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του στη σειρά λέγοντας ότι «δεν ξέρω αλλά είναι άδικο χωρίς να έχουν παρθεί δικαστικές αποφάσεις. Εγώ ως μέλος του ΣΕΗ είμαι με όλους τους ηθοποιούς και από τις δυο πλευρές και δεν είναι ηθικό να πάρω θέση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This