Σάκης Ρουβάς: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας, έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους»

Must Read

Στις αλλαγές που έφερε στην ζωή όλων η καραντίνα και ο κορωνοϊός έκανε αναφορά ο Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στο «Καλύτερα, δε γίνεται!» και αποκάλυψε μάλιστα τις δημιουργικές του ασχολίες εν μέσω πανδημίες.

«Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους. Όλοι μας είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μία ενδοσκόπηση. Πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, μία κρίση μας ζορίζει αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στο κέντρο μας και να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που συμβαίνει» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Όπως είπε, είτε μας αρέσει, είτε όχι καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να αντιμετωπίσουμε θέματα. «Όμως μας έδωσε τον χώρο και τον χρόνο να δημιουργήσουμε. Αν δηλαδή κάποιος από μας μπόρεσε να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα ή να βρει μες την καρδιά του το κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι δημιουργικό. Μας δόθηκε αυτό το δώρο, ο χρόνος να το κάνουμε» είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Τέλος, εξήγησε πως τουλάχιστον η καραντίνα είχε και τα θετικά της. «Όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα εδώ στο σπίτι μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά, την Κάτια, τους φίλους μου και με τον εαυτό μου. Με βοήθησε να ξαναβρώ το μουσικό μου μονοπάτι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This