Σάββατο 8/5/2021

Σάκης Ρουβάς: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας, έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους»

Στις αλλαγές που έφερε στην ζωή όλων η καραντίνα και ο κορωνοϊός έκανε αναφορά ο Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στο «Καλύτερα, δε γίνεται!» και αποκάλυψε μάλιστα τις δημιουργικές του ασχολίες εν μέσω πανδημίες.

«Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους. Όλοι μας είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μία ενδοσκόπηση. Πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, μία κρίση μας ζορίζει αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στο κέντρο μας και να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που συμβαίνει» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Όπως είπε, είτε μας αρέσει, είτε όχι καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να αντιμετωπίσουμε θέματα. «Όμως μας έδωσε τον χώρο και τον χρόνο να δημιουργήσουμε. Αν δηλαδή κάποιος από μας μπόρεσε να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα ή να βρει μες την καρδιά του το κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι δημιουργικό. Μας δόθηκε αυτό το δώρο, ο χρόνος να το κάνουμε» είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Τέλος, εξήγησε πως τουλάχιστον η καραντίνα είχε και τα θετικά της. «Όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα εδώ στο σπίτι μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά, την Κάτια, τους φίλους μου και με τον εαυτό μου. Με βοήθησε να ξαναβρώ το μουσικό μου μονοπάτι», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ