Η Ραμόνα Βλαντή «ρίχνει τα καρφιά» της για την Παπαρίζου

«Είναι η πιο κακοντυμένη τραγουδίστρια»

Must Read

Δηλητήριο έσταξε η Ραμόνα Βλαντή για την Ελενα Παπαρίζου!

Η άλλοτε παίκτρια του reality μόδας του Σκάι βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν μίλησε μόνο για το παιχνίδι στο οποίο είχε πάρει μέρος, αλλά σχολίασε και το στιλ της Ελενας Παπαρίζου.

Η Ελενα Παπαρίζου

«Η τελευταία γνωστή που έντυσα ήταν η Ζόζεφιν. Κάναμε μαζί δύο βιντεοκλίπ και είναι τα καλύτερα ever. Η Τάμτα είναι η καλύτερη. Εχει αισθητική από μόνη της, γιατί ξέρει ότι είναι όμορφη. Ο,τι και να βάλει το στηρίζει. Η πιο κακοντυμένη τραγουδίστρια είναι η Ελενα Παπαρίζου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει αυτό στον εαυτό της, γιατί είναι γυναικάρα, είναι show woman, βγαίνει στη σκηνή και “τρίζουν” τα πατώματα, όμως είναι ένα πακέτο» ανέφερε η Ραμόνα με τον δικό της τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This