Αποκάλυψη «σοκ» από τον Γιώργο Λιάγκα: «Yπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (video)

Συνέβη όταν ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Must Read

Το θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα τα MME είναι η κάθε είδους μορφής βίας αλλά και η σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε τη δική του τραυματική εμπειρία καθώς υπέστη bullying στο χώρο του θεάτρου πριν από μερικά χρόνια.

O γνωστός ηθοποιός iσχυριζόταν πως οι άντρες μπορούν να αποφύγουν πολύ πιο εύκολα τη σεξουαλική παρενόχληση από ότι οι γυναίκες, τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε κάνοντας μία αποκάλυψη που σόκαρε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος μπορεί να λειτουργήσει αντίστοιχα. Τελείωσε η ιστορία εκεί», είπε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This