Survivor: To εξώδικο της Σοφίας στον πρώην σύζυγό της και η απάντηση της Κάτιας στον Περικλή για τους άσχημους χαρακτηρισμούς (video)

Η Σοφία Μαργαρίτη είχε ενημερώσει τον πρώην σύζυγό της για την συμμετοχή της στο Survivor!

Must Read

Μετά τις κατηγορίες του πρώην συζύγου της Σόφιας Μαργαρίτη, Βασίλη Βουτσελά ότι η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μπήκε στο Survivor για προβολή και χωρίς να το ξέρουν τα παιδιά της, η μητέρα της εν λόγω παίκτριας μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να εξηγήσει το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα η κα. Σταυρούλα Μαργαρίτη αποκάλυψε ότι η Σοφία μπήκε στο reality επιβίωσης για να μαζέψει χρήματα για τις κόρες της και όχι για τη δημοσιότητα όπως ισχυρίζεται ο κ. Βουτσελάς, καθώς επίσης ο ίδιος είχε ενημερωθεί από νωρίς για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Επίσης υπάρχει απόδειξη ότι η Σοφία είχε ενημερώσει τον πρώην σύζυγό της για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μέσω ενός εξώδικου που του είχε στείλει στις 21 Δεκεμβρίου το οποίο είχε υπογράψει και ο ίδιος.

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στο πλαίσιο αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό, που θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς εγώ και τα ανήλικα τέκνα μου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο.

Παράλληλα η παίκτρια του survivor ενημέρωνε τον πρώην σύζυγό της ότι λόγω της φύσης του παιχνιδιού δεν θα μπορεί να επικοινωνεί με τα παιδιά της για κάποιο διάστημα αυτός τόσο δεν σημαίνει ότι παραιτείται από το δικαίωμα της επικοινωνίας με τα ανήλικα τέκνα της ενώ ζήτησε «να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου».

Από τη μεριά της η κυρία Σταυρούλα αποκάλυψε ότι «ο κύριος Βουτσελάς λέει ότι έκανε αγώνα για να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του. 5,5 χρόνια που ήταν που η Σοφία μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της; Δεν έγινε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών έγινε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό

Ενημερώθηκε από τη Σοφία ότι θα πάει στο Survivor. Μόλις ενημερώθηκε του το είπε και τον ενημέρωσε ότι θα πάει στον Άγιο Δομίνικο γιατί δεν της δίνει τη διατροφή για τα παιδιά. Του έχει κάνει αγωγή τον Ιανουάριο του 2020. Το δικαστήριο δεν έγινε λόγω covid και περίμενε 1,5 χρόνο να της δώσει τη διατροφή και του έδωσε την επιμέλεια των παιδιών» και πρόσθεσε λέγοντας ότι «το διάστημα που ήταν χωρισμένη η Σοφία φρόντιζε τα παιδιά της και εμένα και τον παππού. Της δόθηκε η ευκαιρία με τον Άγιο Δομίνικο».

Πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη της τον Περικλή Κονδυλατο ο οποίος μετά την αποχώρηση της χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό της.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αρχικά μίλησε για την κατάσταση της υγείας της δηλώνοντας ότι «Είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου. Δεν είμαι η Κάτια που ήμουν 100%, αλλά είμαι πολύ καλύτερα» ενώ για τα επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε ότι «Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ η παρουσίαση».

Μιλώντας για την εμπειρία που έχει αποκομίσει από το reality επιβίωσης το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι μετά την αποχώρηση της «τα επεισόδια που ήμουν μέρος δεν τα έχω δει, αλλά τώρα το βλέπω. Εγώ ήμουν της άποψης να είσαι ο εαυτός σου για να μην χρειάζεται να μαζεύεις μετά πράγματα. Τι ψέμα είπα εδώ, τι ψέμα είπα εκεί».

Ωστόσο έκπληκτη έμεινε με τη συμπεριφορά του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτου, καθώς θεωρούσε ότι μέσα στο παιχνίδι είχαν πολύ καλή σχέση.

«Για εμένα ο Περικλής αποτελεί μια έκπληξη. Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι τα λέγαμε γενικά. Ήταν από τους άνδρες που του έλεγα ότι έχει κάνει το πιο ωραίο σώμα. Κανονίζαμε να κάνουμε δουλειές έξω. Μπορεί εγώ να παρέλειψα κάποιο κομμάτι και να έχει γίνει αυτή η αντίθεση με τα σχόλια προς εμένα και πίσω από εμένα. Δεν μπορώ να ρίχνω τη δικαιολογία η πείνα και η πείνα. Λογικά είναι και ο άνθρωπος. Οι έντονοι χαρακτηρισμοί καλό είναι να αποφεύγονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This