Survivor: Η νικητήρια ομάδα και η απoκάλυψη του πρώην συζύγου της Σοφίας ότι χρησιμοποιεί τα παιδιά της για τη δημοσιότητα (video)

«Χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της Σοφίας.

Must Read

Το τελευταίο διάστημα η μπλε ομάδα δεν τα πήγε πολύ καλά στα αγωνίσματα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Survivor μία συμπαίκτρια τους, (Βαλέρια Χοψονίδου) και να συνεχίζουν να βρίσκονται στη δύσκολη θέση της ψηφοφρίας.

Η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και αναμένεται από τον Αλέξη Παππά να διαλέξει τον δεύτερο παίκτη που θα σταθεί δίπλα στη νεαρή τραγουδίστρια.

Ωστόσο σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Πρωινό» και της εκπομπής «Ευτυχείτε», σήμερα θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οπότε θα υπάρχουν ακόμη δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά αυτή τη φορά θα είναι από την κόκκινη ομάδα.

Επίσης ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» έδωσε ακόμη μία πληροφορία «βόμβα» η οποία όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία πληροφοριοδότη του, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει ήδη από τον Άγιο Δομίνικο και έχει επιστρέψει στην Κύπρο και συγκεκριμένα βρίσκεται στο χωριό της το Φρενάρο.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, Σοφία Μαργαρίτη πού πολλοί έχουν αγαπήσει λόγω της ταπεινής συμπεριφοράς της μέσα στο παιχνίδι, έχει εξομολογηθεί πώς ο λόγος που μπήκε μέσα στο Survivor είναι λόγο της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αλλά και για τα παιδιά της, τα οποία όπως έχει αναφέρει πολλές φορές της λείπουν απεριόριστα.

O πρώην σύζυγος της όμως Βασίλης Βουτσελάς, μιλώντας στην εκπομπή «Eυτυχείτε», αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη παίκτρια «παίζει θέατρο χρησιμοποιώντας τα παιδιά της» Πρώτον αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο δεν το γνώριζε κανένας ούτε καν τα ίδια της τα παιδιά, για τα οποία έχει επιμέλεια ο ίδιος.

«Εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε λέγοντας πως «δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor. Το Σαββατοκύριακο που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Από τον Αύγουστο που έχω την επιμέλεια δεν έβλεπε τα παιδιά. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα και ένα – δυο Σαββατοκύριακα και μετά πάλι εξαφανίστηκε».

«Χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Από τον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησαν μαζί μας και μίλησαν οι μικρές με τη μητέρα τους. Με ενόχλησε που έχει ακουστεί ότι τα παιδιά τα μεγαλώνει η μητέρα τους. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την πρώην σύζυγό μου. Πήγε στο Survivor για δημοσιότητα, να προβληθεί και να ανοίξουν άλλες πόρτες. Δεν μπορώ να ξέρω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This