Τετάρτη 12/5/2021

Γεωργία Μαυρουδή: «Lamanif μη κάνεις καμιά ανοησία! Η ηθική αυτουργός θα το πληρώσει»  

Στέλνει μήνυμα στον φίλο της και αφήνει αιχμές για την «αφέντρα»

Όσο οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος Μανιφάβας εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής, οικογένεια, γνωστοί και φίλοι καρδιοχτυπούν για τον νεαρό που άφησε υποννούμενα ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του. Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του στη Θεσσαλονίκη, ο ράπερ Lamanif δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παραδεχόταν ένα έμπλεξε στα δίχτυα κυκλώματος που τον εκβίαζε με ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» η «αφέντρα» που παγίδευσε τον νεαρό ράπερ, είναι περίπου 30 χρόνων και εθισμένη στα ναρκωτικά. Όταν ο Lamanif αρνήθηκε να συνεχίσει προχωρήσει μαζί της σε πιο προσωπική σχέση, εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει με το ροζ βίντεο.

«Θα έχει πολύ μεγάλο θέμα! Ξέρει αυτή…»

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αγνωνιούν για τον 24χρονο Λάμπρο, και η τραγουδίστρια Γεωργία Μαυρουδή η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό την ανακοίνωση του Silver Alert, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέει στις Αρχές. «Ας ελπίσουμε να είναι καλά, γιατί η ηθική αυτουργός θα έχει πολύ μεγάλο θέμα! Ξέρει αυτή…» έγραψε για την 30χρονη που παγίδευσε τον Λάμπρο.

Σε επικοινωνία της με την «Espresso» η Γεωργία Μαυρουδή κάνει έκκληση στον Lamanif: «Να μην κάνει καμιά ανοησία, γιατί όλα διορθώνονται. Τον στηρίζουμε, να πάρει τον χρόνο του, να ηρεμήσει και να επιστρέψει σε όσους τον αγαπούν και τον σέβονται» είπε, διευκρινίζοντας ότι έκανε και ο ίδιος λάθη, ίσως γιατί συναναστράφηκε λάθος άτομα.

Η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει μια πιο ψύχραιμη διάσταση όσον αφορά το επίμαχο υλικό, καθώς ο ράπερ φάνηκε στο βίντεο που ανέβασε να έχει την αγωνία να ξεκαθαρίσει ότι του αρέσουν οι γυναίκες. «Δεν αλλάζουν τη σεξουαλική ταυτότητά του όσα καταγράφηκαν στο βίντεο, παραμένει στον ίδιο προσανατολισμό, δεν τον έκανε λιγότερο άνδρα σε σχέση με τις γυναίκες. Δεν άλλαξε κάτι. Αλλωστε, όλα συνέβησαν υπό την επήρεια ουσιών» αναφέρει η Γεωργία Μαυρουδή, προσθέτοντας ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του ο Lamanif δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τους εκβιασμούς και να απευθυνθεί στις Αρχές.

Δείτε επίσης: Lamanif: Tο τελευταίο μήνυμα του Λάμπρου Μανιφάβα στον πατέρα του και η μαρτυρία οδηγού ταξί (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ