Σάββατο 24/7/2021

Η απάντηση του Στάθη Λιβαθινού στις κατηγορίες του Παναγιώτη Μπουγιούρη (video)

«Δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και όλο και περισσότεροι ηθοποιοί καταγγέλλουν ανθρώπους του θεάματος για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κατήγγειλε ότι υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό, όταν αυτός ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή όπου φοιτούσε.

Μέσα από τη δημοσίευση του μάλιστα, ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια, καθώς ο εν λόγω σκηνοθέτης με τη συμπεριφορά του του τραυμάτισε την ψυχή.

Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με το γνωστό σκηνοθέτη προκειμένου να ακούσει και τη δική του πλευρά σχετικά με όσα ισχυρίστηκε ο τότε μαθητευόμενος του.

«Δεν κάνω ποτέ δηλώσεις, πολλώ δε μάλλον για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που ήταν μαθητής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Λιβαθινός

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ